please post an image manipulator cap?(simple copy and paste)

For questions about using Classic.

Post » Sun May 10, 2009 8:33 pm

I can't get the image manipulator to do anything but crash
can someone please post a cap of it doing a simple copy/paste with imagemanipulator?

and I mean simple. I just want 2 sprites, an image manipulator, and something copied from one sprite to another

I hear people talk about it crashing in certain circumstances, but I seriously can't get it to do anything...I think the bugs are reported to the bug tracker, I just want to see what it can do for now until those are fixed...also it's supposed to be able to copy from canvas?

anyway, here's a cap of my crashing
[url:3k6mdxwy]http://dl.getdropbox.com/u/1013446/imcrash.cap[/url:3k6mdxwy]
what am I doing wrong? I'm barely doing anything. I made it left and right click, because I heard you may need a delay between copies and pastes, but no longer how long I wait it just crashes for me
Spriter Dev
B
87
S
21
G
12
Posts: 3,240
Reputation: 16,461

Post » Sun May 10, 2009 8:39 pm

Have you submitted all cases in which the object crashes to the tracker? Crashes are always bugs and if not reported they may not be fixed!
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Sun May 10, 2009 8:44 pm

lol
you're awesome ashley, I put the bug tracker thing there, cuz I knew you'd come...

anywho
my system is very unstable in general, and the reason I'm posting this is because I believe there may be something wrong on my machine in particular. I think I may be doing things that should work on any other machine, and it's crashing anyway. I don't want to post my pc problems on the bug tracker. my computer crashes out of everything all the time. BSODs are a daily thing for me pretty much. there is a damaged component inside, and such is my fate until I can afford to start fresh with a new machine.

so yeah, I just want to test a working cap, to see if it will work on my pc


[quote="bugtracker":2vy8lr33]
Image Manipulator copying it's contents to Canvas object crashes.

Copying from/to Image Manipulator to/from Sprite works. Also copying Canvas
contents to IM works.

Vista 64-bit. Also checked on friend's 32-bit version with the same result.[/quote:2vy8lr33]
copying to a sprite makes it crash for me, at least the way I'm doing it
Spriter Dev
B
87
S
21
G
12
Posts: 3,240
Reputation: 16,461

Post » Mon May 11, 2009 9:06 am

It was fixed in the next build.
B
3
S
2
G
5
Posts: 1,777
Reputation: 5,529


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests