[Plugin] Advanced Textbox

Post your completed addons to share with the community

Post » Thu Apr 23, 2015 12:53 am

@Pinco I have an expression suggestion for this plugin, which miss in the default textbox: show number of characters now in texbox. I will use this to validate login for minimum 8 characters password, an i think that this expression will be usefull for most other users :lol:
Other suggestion is to use an image as texbox
Bitcoin address: 12DbVQJxCUqFEWWaYdih7RLRcVWUw6PKFi
B
19
S
5
G
3
Posts: 240
Reputation: 2,839

Post » Wed May 13, 2015 3:51 pm

is there any way to copy protect the textbox content? set disabled is only work for preview mode, when i open this on a android device and make a long press all text are make selected and ready to copy it :( @Pinco bro help me please...
B
6
Posts: 62
Reputation: 374

Post » Sat Sep 19, 2015 4:41 pm

It would be fantastic if I can scroll to any line or by a keyword.
B
5
Posts: 29
Reputation: 335

Post » Fri Oct 30, 2015 2:18 pm

nvm: I forgot to change the type to textarea.

is is possible to add support for inline css like the text tagging plugin? for having multiple font colors in a single textarea
B
3
Posts: 2
Reputation: 181

Post » Thu Feb 25, 2016 8:14 pm

Hi there,

We want to put a chat in our game in a similar format to SMS or Whatsapp chat.
We used the TextBox object to create the message list. The problem is we can not personalize each individual message nor can we put a bubble to each message so that we can scroll through all the previous texts.

How can we do this?
Do you have a plugin that can control these variables?

Thank you
B
23
S
8
G
1
Posts: 36
Reputation: 2,052

Post » Wed Mar 02, 2016 10:51 am

Hi,

I am not sure if this plugin is still updated but i have a bug.

Everything is fine but once done typing and submitting the text the keyboard will disappear but somehow ( on mobile, Android ) the status bar of my phone will come down and won't go back up.

This is normal that it happens once i focus the text box but it should disappear just like the keyboard once done.

What probably would fix it is a unfocus option. I had this with the normal text box and that seems to fix the status bar trouble.

This plugin has a focus option but nothing to unfocus it.

My action actually destroys the complete box once the user submitted the text.

Let me know if there is a fix for this.

Thanks!
B
10
S
4
G
3
Posts: 163
Reputation: 2,507

Post » Wed Mar 02, 2016 1:22 pm

Allardje wrote:What probably would fix it is a unfocus option. I had this with the normal text box and that seems to fix the status bar trouble.

This plugin has a focus option but nothing to unfocus it.

My action actually destroys the complete box once the user submitted the text.

Let me know if there is a fix for this.

Thanks!


Focus and unfocus in C2 is not really handled very well I think. But you can try a work around which is to add a button and once you want to remove focus from a textbox, You give this button focus and then use the remove focus or what it is called afterwards to remove it again.
B
40
S
10
G
2
Posts: 1,147
Reputation: 6,493

Post » Wed May 04, 2016 10:30 am

You're the best, thank you!
-There are only two mistakes one can make in an adventure; not going all the way, and not starting.
B
19
S
4
G
4
Posts: 123
Reputation: 3,041

Post » Wed Jul 27, 2016 1:49 pm

This textbox bring up the bottom status bar. Is there any way to fix that?

The top status bar goes away just fine but the bottom bar with the back button and menu will NOT go away.
B
13
S
2
Posts: 69
Reputation: 1,210

Post » Mon Aug 01, 2016 12:23 pm

i use your plugin because its best of all
B
93
S
19
G
34
Posts: 1,840
Reputation: 27,963

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests