[PLUGIN] appMobi Plugin Updates

Post your completed addons to share with the community

Post » Thu Oct 04, 2012 8:35 pm

@Tap, does this also mean that SpriteFont Plugin doesn't work with DirectCanvas on Android? Just curious if that has been tested, seemed fine on iOS.

B
94
S
29
G
11
Posts: 1,545
Reputation: 20,993

Post » Fri Oct 05, 2012 12:13 am

Phew, thanks Tap. I was sweating pretty hard over that.

@ArcadED: How exactly does it crash for you out of curiosity? Sometimes I just get a white screen, then I go and alter some things and then it will give me a black screen instead and go to the 'launch' screen after a few seconds. I'm not sure if these are two separate issues is all.

And on Android it either works or it doesn't for me, I haven't been able to get to a title screen or anything, but the issues you describe there sounds just like my iPhone tests.
B
27
S
8
G
5
Posts: 429
Reputation: 6,902

Post » Fri Oct 05, 2012 12:39 am

I didn't test much on iphone at all.

Mine will always go to a black screen for a while, then back to the launch button in applab.

My current issue, I get the title screen but it freezes. I can't click on play and nothing happens. My back button doesn't work. I usually have to hit the home button a few times, then manually kill the applab task.
B
94
S
29
G
11
Posts: 1,545
Reputation: 20,993

Post » Fri Oct 05, 2012 6:01 pm

@Tap,
I'm working on a new project that has no spritefont in it. I just put it through CocoonJS and it worked perfect. However, still no luck with AppLab.
arcaded_gmail_com.skylandmm1 is the project. Maybe you can take a look? Far as I can tell there is nothing unusual about it. I did not covert the audio over too the applab plugin events yet.

Any idea when there will be updated applab for Android 4.1 (Jellybean)? I would like to test stuff on my Nexus 7 as well, but I can't install it. ArcadEd2012-10-05 18:02:16
B
94
S
29
G
11
Posts: 1,545
Reputation: 20,993

Post » Fri Oct 05, 2012 9:34 pm

@ArcadEd - :( I will check it out as well. Can you provide me with more detail about "... I would like to test stuff on my Nexus 7 as well, but I can't install it ...", Does it not let you, does it fail, etc...

Thanks!
B
19
S
4
G
5
Posts: 116
Reputation: 4,369

Post » Fri Oct 05, 2012 10:24 pm

Sorry, that was a new paragraph, not related to my direct canvas issue.

Applab is not available through Google play on my nexus 7. Therefore I can't even install it. Sorry for the confusion.
B
94
S
29
G
11
Posts: 1,545
Reputation: 20,993

Post » Sat Oct 06, 2012 11:51 am

I had the simmilar issue last night, when i finally met up with a friend who has android (some HTC phone) and I could not run my game on it - lunch button on applab didn't do anything or it was black screen only when game managed to start.
It works fine on my Iphone 3GS (on Iphone 3G touching only works on start screen)
ImageImageImageImage
B
140
S
58
G
36
Posts: 2,547
Reputation: 31,170

Post » Mon Oct 08, 2012 3:05 pm

@ArcadEd - we found an issue in our manifest that might be causing that for you on the Nexus 7. We are fixing it now and it should be updated shortly.

@shinkan - Sorry to hear. I have a couple questions for you. Are you using DirectCanvas? Do you have the latest appLab version from the app store? If you do have the latest appLab. Send me the name of you app and I'll check it out.


B
19
S
4
G
5
Posts: 116
Reputation: 4,369

Post » Mon Oct 08, 2012 4:21 pm

@Tap, thanks :).

Looking forward to getting AppMobi working with DC as well. Seems like most of us are having similar problems so hopefully we can get it worked out.
B
94
S
29
G
11
Posts: 1,545
Reputation: 20,993

Post » Mon Oct 08, 2012 5:23 pm

@ArcadEd - I tested your bundle and saw the same. Can you send me the capx file for you game so I can do some further testing? You can PM me the link if you don't want to post it here.
B
19
S
4
G
5
Posts: 116
Reputation: 4,369

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest