[PLUGIN] c2i - canvas/base64/screenshot to image

Post your completed addons to share with the community

Post » Thu Apr 19, 2012 1:36 pm

Any news on this Joe7? wondering if you having trouble fixing that bug Would really love to use this plugin, its a must have!
ImageImage
B
61
S
19
G
6
Posts: 809
Reputation: 9,028

Post » Fri Apr 20, 2012 4:10 pm

@vtrix: I've rewritten the plugin now so, that it works with the canvas2d renderer (in edittime). I'll release it tomorrow as beta-preview because I've no time at the moment to work on it or to test it..
B
14
S
6
G
5
Posts: 173
Reputation: 4,742

Post » Sun Apr 22, 2012 8:42 pm

1.6 beta-preview:
Plugin is now an object-plugin again - doesn't appear in a C2-layout. It currently works with the canvas2d-renderer but I've to clean up the plugin-code and remove all drawing functions before the 1.6 release.. asop .. Joe72012-04-22 20:43:28
B
14
S
6
G
5
Posts: 173
Reputation: 4,742

Post » Wed Apr 25, 2012 1:07 am

didnt see the update.., i tried uploading the export folder, but didn't work on my side, chrome or firefox , it does create the image, i maybe try re exporting..

ah now i understand, it works , but only in canvas2d mode, great! wil test it with my application

image.pngvtrix2012-04-25 01:40:51
ImageImage
B
61
S
19
G
6
Posts: 809
Reputation: 9,028

Post » Wed May 02, 2012 4:59 pm

@Joe7

Are you still working on a newer version? was hoping for a webgl-version
ImageImage
B
61
S
19
G
6
Posts: 809
Reputation: 9,028

Post » Thu May 03, 2012 8:53 am

Unfortunatly I've no time for that in the next days.. but asap..Joe72012-05-03 08:55:30
B
14
S
6
G
5
Posts: 173
Reputation: 4,742

Post » Sat May 26, 2012 10:44 pm

any good news about the update?
I this plugin!
B
41
S
11
G
4
Posts: 428
Reputation: 7,356

Post » Wed Aug 15, 2012 10:57 am

For some reason I was hoping that saving Canvas would save the whole layout :( But I guess that's impossible because it's not all rendered.alspal2012-08-15 10:58:15
B
134
S
65
G
16
Posts: 1,766
Reputation: 19,190

Post » Tue Nov 13, 2012 10:20 pm

@Joe7 : to make screenshot of a webgl canvas, you need to have
[quote]
preserveDrawingBuffer: true
[/quote]
set.
Since I suppose you need it set from the C2 engine, perhaps you can ask @Ashley if he can do something like this :
[quote]
var canvas = document.getElementById("canvas");
var gl = getWebGLContext(canvas,{preserveDrawingBuffer: true});
[/quote]
to make it works.
B
33
S
9
G
6
Posts: 709
Reputation: 6,704

Post » Tue May 28, 2013 10:12 pm

Awesome plugin. Just what I needed. Do you know if there is any way to save to the camera roll when using in iOS or android?
B
5
S
1
Posts: 26
Reputation: 479

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest