[PLUGIN] c2i - canvas/base64/screenshot to image

Post your completed addons to share with the community

Post » Mon Jun 24, 2013 9:32 pm

I have your plugin working well, except that when the image is saved the saved completed action is not getting called, but it is saving the image completely. Any ideas how to fix this?
B
5
S
1
Posts: 26
Reputation: 479

Post » Mon Aug 26, 2013 9:41 am

@CincyPlanet did you get it to work on an iOS device? also where do you save your image? on a remote webserver i suppose?

EDIT:

@Joe7 do you think it would be possible to save the screenshot from an iOS device to a remote server? Basically calling the createImg.php script which is located on a webserver somewhere?
immigrantsheep2013-08-26 11:46:46
B
5
Posts: 48
Reputation: 346

Post » Thu Nov 07, 2013 5:54 am

[QUOTE=immigrantsheep] @CincyPlanet did you get it to work on an iOS device? also where do you save your image? on a remote webserver i suppose?
[/QUOTE]

I would love to know the answer to this as well! Im hoping to add save screenshot to Inklings my face generator app
B
23
S
4
G
3
Posts: 42
Reputation: 2,738

Post » Mon Jan 13, 2014 4:04 pm

Sorry about the delay. Yes, I was able to get it working saving to a server. But my client decided not to use the server as he thought it would take up to much space.

I am soon entering into a new project that will also use this plugin extensively. I well post an update soon, as I need to find some graphics.
B
5
S
1
Posts: 26
Reputation: 479

Post » Mon Jan 13, 2014 4:06 pm

I forgot to mention check my app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cincyplanet.mysantaconnection
The build a santa part was done in C2
B
5
S
1
Posts: 26
Reputation: 479

Post » Fri Jul 04, 2014 9:33 pm

I copied all files from joe7_c2i archive to Construct 2\exporters\html5\plugins\joe7_c2i directory but after running screenShotSaving.capx file I have an error:

"The project you are opening uses addons that are not installed: Behaviour 'Extract Image'".

I can't find this behaviour anywhere on Internet. What I did wrong? Did I miss sth?
B
5
S
1
Posts: 7
Reputation: 289

Post » Sun Jul 13, 2014 8:49 pm

@joe7 hey joe you still around? ... anyhow great plugin. I'm working on getting the result sent trough email. so far it works awesome when using it from the webserver(as a web aplication) but when I publish to android(crosswalk) it just stops working ... Any ideas... something tells me I'll have to improvise and load that specific view in an iframe from the server (which is not a very pretty solution for me)
Freefall Bird
B
37
S
8
G
5
Posts: 262
Reputation: 5,360

Post » Tue Aug 12, 2014 6:53 am

please help how to run in android phone using this plugin.
B
3
Posts: 4
Reputation: 175

Post » Tue Aug 12, 2014 6:55 am

Ragevortex wrote:@joe7 hey joe you still around? ... anyhow great plugin. I'm working on getting the result sent trough email. so far it works awesome when using it from the webserver(as a web aplication) but when I publish to android(crosswalk) it just stops working ... Any ideas... something tells me I'll have to improvise and load that specific view in an iframe from the server (which is not a very pretty solution for me)



same to me dude.. can anyone help us to fix this problem..
B
3
Posts: 4
Reputation: 175

Post » Fri Aug 15, 2014 9:11 am

I'm having a little trouble implementing this into my app; wondered if anyone could lend me a hand?

Capx is here: https://www.dropbox.com/s/lb3t6wxr7jpzye1/save_canvas.zip
Live demo is here: http://www.angelserver.in/html5/save_canvas/

(This is a functionality-only version by the way! It is ugly as hell.)

First click 'use webcam', then hit the 'snap' button to capture your face in the frame.
Then hit save canvas, which supposedly saves a screenshot between points 1 and 2 (marked on live demo).
Then hit show image, which is supposed to load the resultant screenshot in a new tab, for saving.

Event sheet is below:
Image

What currently happens upon clicking save is a new tab is opened, and a "Not Found. The requested document was not found on this server." error occurs. This would lead me to believe that something is going wrong at the saving stage, but I can't quite figure out what. Where is the .png being saved? This is something that wasn't clear to me when I followed the original example.

Any help would be appreciated to shed some light on this. Thank you.
B
7
Posts: 61
Reputation: 438

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests