[PLUGIN] Canvas

Post your completed addons to share with the community

Post » Wed Oct 09, 2013 8:40 am

@gamepopper
Erasing is done by pasting objects with the "destination out" blend.
You could use a second canvas with the "destination out" blend and draw to that then paste it to the first canvas.

@xDGameStudios
The paster does this with quads. I'll have to have to consider a way to cleanly add it to the ACEs for this plugin. In the mean time you could try the methods above.
B
79
S
24
G
52
Posts: 4,724
Reputation: 39,711

Post » Thu Oct 10, 2013 2:41 am

The latest Chrome version broke something for me with "draw circle". Drawing large circles of certain sizes at certain positions makes a strange gradient effect appear next to the circle borders. I'm pretty sure this is a bug in Chrome's canvas drawing and not in your plugin though.
B
18
S
3
Posts: 57
Reputation: 1,071

Post » Fri Oct 25, 2013 6:27 pm

Gracias!!!!!
B
4
S
1
Posts: 1
Reputation: 334

Post » Sat Oct 26, 2013 11:02 am

http://www.scirra.com/forum/smileys/smiley17.gif

Hey this is wonderful plugin THANKS bruv. Thank you so much for sharing
B
205
S
27
G
13
Posts: 1,834
Reputation: 35,696

Post » Sat Oct 26, 2013 11:03 am

[QUOTE=Lordshiva1948] http://www.scirra.com/forum/smileys/smiley17.gif

Hey this is wonderful plugin THANKS bruv. Thank you so much for sharing[/QUOTE]
B
205
S
27
G
13
Posts: 1,834
Reputation: 35,696

Post » Sat Oct 26, 2013 10:26 pm

Hey, not sure if this has already been mentioned. But found a bug.

Game freezes if you try to save a game state with a canvas object. You can avoid it by adding a "No Save" Behaviour to the canvas object.
B
24
S
5
G
1
Posts: 89
Reputation: 3,015

Post » Sun Oct 27, 2013 8:44 pm

@gamepopper
Save/load is working here. The freeze isn't a bug, it's just a slow operation to save/load the contents of the canvas. It was a feature request that has it's uses but when using large canvas' it's speed becomes impractical so the "no save" behavior is a good solution.
B
79
S
24
G
52
Posts: 4,724
Reputation: 39,711

Post » Thu Nov 07, 2013 3:13 pm

i need eraser for the drawing
B
6
Posts: 49
Reputation: 423

Post » Sat Nov 09, 2013 1:02 pm

Is it possible to make transformation into trapezium using that plugin ? ( something like -> http://www.subshell.com/en/subshell/blog/image-manipulation-html5-canvas102.html )
B
22
S
3
G
2
Posts: 30
Reputation: 3,688

Post » Thu Nov 21, 2013 10:45 pm

Just for your info, the latest Chrome version seems to misalign circles created by "Draw circle". However, it works fine if I export to Node-Webkit, so I believe this is a problem with Chrome and not your plugin. The strange gradient effect I had before is gone though.

EDIT: The misalign is quite small, but can be seen when drawing very large circles and placing objects along the circle borders.SirSpunky2013-11-21 23:54:48
B
18
S
3
Posts: 57
Reputation: 1,071

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests