[PLUGIN] Chat (with SocketIO)

Post your completed addons to share with the community

Post » Tue Jan 03, 2012 2:50 am

@mars1985

I'm lacked for using C2 editor to create content, sorry. I'm just interested in making plugin for my team members.rexrainbow2012-01-03 03:16:00
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,108
Reputation: 103,019

Post » Mon Jan 16, 2012 10:24 am

Update:

Finally, I can minify chat pluigin.
I put "socket.io.min.js" file into "dependency" property in edittime.js to avoid C2 to minify the code in "socket.io.min.js" file.

The "dependency" property is powerful for bring files into preview/export folder.rexrainbow2012-01-16 10:24:49
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,108
Reputation: 103,019

Post » Sun Feb 12, 2012 12:48 am

Update:

- Update tornado to ver2.2
- Pack ServerEngine to single file (actually 2 files)
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,108
Reputation: 103,019

Post » Mon Mar 19, 2012 12:20 am

Update:

Add version to 0.1
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,108
Reputation: 103,019

Post » Fri Apr 13, 2012 2:28 pm

Hi @rexrainbow! This plugin works great, and the server was so easy to set up! I think I might just have to learn some python and modify it for my needs (I was going to learn python eventually anyway). Cheers mate, everything just worked so easily and well, unlike everything else I've been trying to install! Btw, what file should I edit if I want to change the behaviour of the server? Thanks for your help!

Edit: One last thing: when I open the example file, it says that your Chat plugin is out of date. Is there a new version somewhere we should be downloading from (different from the one in the OP?) Thanks!valkyriegames2012-04-13 15:35:34
B
19
S
5
G
4
Posts: 85
Reputation: 4,925

Post » Fri Apr 13, 2012 4:36 pm

@valkyriegames

Older plugin had no version number, so it had been treated as the newest. The new one had version number as 0.1.


The entrance is at main.py -> ChatConnection.py
try to add [code]print 'hello'[/code] at line 25 and see the result.
More references:
tornadio2
tornado


You might need to edit client (chat plugin) to meet server. You can reference to Zack0Wack0's socket.io, it's more clearly then mine.
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,108
Reputation: 103,019

Post » Fri Apr 13, 2012 11:03 pm

@rexrainbow

In SocketIO.bat file
[code]engine\AppLoader.exe SocketIO\main.py[/code]
You might add another bat file to link to a new folder just copy and fix "SocketIO\main.py"(folder\entrance_file).

Have fun!
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,108
Reputation: 103,019

Post » Sat Apr 14, 2012 2:39 pm

Thanks @rexrainbow! I will have a bit of a play around and see how I go. Cheers! :D
B
19
S
5
G
4
Posts: 85
Reputation: 4,925

Post » Mon Apr 16, 2012 6:52 am

@valkyriegames

I can install node.js on window7 very easily. you might try it.rexrainbow2012-04-16 06:53:08
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,108
Reputation: 103,019

Post » Mon Apr 16, 2012 12:40 pm

@rexrainbow

The problem is not with installing node.js, but with using dbm to install socket.io. For some reason Windows doesn't recognize it being installed even when the folder in which dbm exists in is on the build path. I've been stumped and couldn't get any further :/ No chance you'd know why? Thanks for your help though!
B
19
S
5
G
4
Posts: 85
Reputation: 4,925

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests