[PLUGIN] Clay.io (leaderboards & achievements)

Post your completed addons to share with the community

Post » Thu Aug 09, 2012 7:41 am

I've started to test my game in the CocoonJS, what have Clay.io in it. Unfortunately this not works in the CocoonJS Android launcher, the CCJS gives me an error: CCJS can not open the hhtp://clay.io/api.js.

@austin can you run some tests with CocoonJS? It would be great to use clay.io in Android/iOS!
B
19
S
5
G
4
Posts: 109
Reputation: 4,195

Post » Thu Aug 09, 2012 3:15 pm

@fixer368 if you're talking about the facebook post API, then it shouldn't ask you for Facebook permissions again, but if you're talking about putting your game on Facebook and linking achievements it will (because it is asking for permission to your Facebook App specifically so it can associate the achievements with the game).

@Epox I can when I get back from vacation. At first glance, (it's probably just a typo on here) but did you try hhtp://clay.io/api.js or http://clay.io/api/api.js?
B
24
S
8
G
4
Posts: 208
Reputation: 6,152

Post » Thu Aug 09, 2012 3:24 pm

@austin

This is what I get on the debugger alongside a black screen. Is it really the case of clay.io and CocoonJS not working together?



I like the fact that we have a great tool to make games without coding (c2), a great way to publish them on android (cocoonjs) and now a very cool system to maintain high scores (clay.io) but the sum is greater than the parts and as long as they don't work together, they sum to nothing. :/

further information:

I'm not using facebook api. I only have a basic leaderboard setup that sends scores upon game over and populates a text boxt with Clayio.LeaderboardScore(loopindex) and Clayio.LeaderboardName(loopindex)Wronghands2012-08-09 15:27:45
B
47
S
3
G
5
Posts: 56
Reputation: 4,630

Post » Mon Aug 13, 2012 3:32 pm

Just got back from vacation last night - I'll look into CocoonJS integration and see why that's happening for you.
B
24
S
8
G
4
Posts: 208
Reputation: 6,152

Post » Wed Aug 15, 2012 12:46 am

@Wronghands - have you tried downloading this file and packaging that in the game?

I do know that Clay.io can play nicely with CocoonJS as I've spoken with someone who was able to do it successfully
B
24
S
8
G
4
Posts: 208
Reputation: 6,152

Post » Wed Aug 15, 2012 8:28 am

@austin

Thank you for checking this issue. :)
I did as you said. You mean putting it right in the root of the C2 generated .zip right? This is the current state:



Do you want me to send you the .capx?Wronghands2012-08-15 08:29:11
B
47
S
3
G
5
Posts: 56
Reputation: 4,630

Post » Thu Aug 16, 2012 10:33 pm

Hi @austin I'm making a game with construct for the BB Playbook and I'm using your plugin, everything is working fine, but I can't close any of the windows with the "X" that are on top of them. Any ideas.

If I test the game on the emulator is working fine and I can close the windows with the mouse.
B
4
S
1
G
3
Posts: 8
Reputation: 1,977

Post » Thu Aug 16, 2012 11:08 pm

That's odd that it works in the emulator :/ I made one minor change that *might* fix things but I really doubt it.

Does clicking other items in the API work? For example, if it's the login modal, does the login button work? Or the Clay.io link?
B
24
S
8
G
4
Posts: 208
Reputation: 6,152

Post » Fri Aug 17, 2012 4:14 pm

[QUOTE=austin] Does clicking other items in the API work? For example, if it's the login modal, does the login button work? Or the Clay.io link?[/QUOTE]

@austin Yes, I can login. I haven't tested the Clay.io link but I'll tested it and update this post.

EDIT:

The create account works,so the sign into clay link. But the clay.io link doesn't. The providers links doesn't work either... BoogieMAN2K2012-08-17 16:43:45
B
4
S
1
G
3
Posts: 8
Reputation: 1,977

Post » Sat Aug 18, 2012 12:22 am

Weird. Looking into it
B
24
S
8
G
4
Posts: 208
Reputation: 6,152

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: tnn112710 and 0 guests