[PLUGIN] Clay.io (leaderboards & achievements)

Post your completed addons to share with the community

Post » Wed Oct 03, 2012 6:57 am

problem solve hehehehe ^^fixious2012-10-03 08:01:11
B
13
S
1
Posts: 46
Reputation: 1,527

Post » Wed Oct 03, 2012 7:04 am

@Austin your welcome I'm just glad I could help.
B
50
S
11
G
8
Posts: 479
Reputation: 9,911

Post » Thu Oct 04, 2012 9:29 am

@Austin did you know that cocoonJS now supports "normal" webviews on top of the "special" canvas?
That could fix all the problems!
B
29
S
9
G
6
Posts: 525
Reputation: 8,294

Post » Thu Oct 04, 2012 5:46 pm

The thing about their webview is you have to do some special things to communicate back and forth. It's something we'll end up implementing sooner or later, but we wanted to start with the DOMless version as that was a requested feature either way.
B
24
S
8
G
4
Posts: 208
Reputation: 6,152

Post » Mon Oct 08, 2012 4:10 am

Another update: CocoonJS is still in the works -- I spent the last few days implementing a "Push to Windows 8 App Store" feature (and some pushing to other app stores as well), though that probably isn't very important to the folks here since C2 already has a nice exporter for that.

What is relevant here is I've updated the plugin to work with Windows 8. Windows 8 has some restrictions where you're not allowed to call external scripts and CSS, so the API and styling for it are stored locally (this is also something necessary for CocoonJS). If you're exporting to Windows 8, change the export mode property for the Clay.io plugin to "Windows 8". It'll do the export and generate a default.html file, in that you'll have to add in:

<link href="/api.css" rel="external" />
<script type="text/javascript" src="/socket.io.js"></script>
<script type="text/javascript" src="/api.js"></script>

It isn't the prettiest solution (having to manually add that in), but it's the best I can do with the current C2.austin2012-10-08 04:10:56
B
24
S
8
G
4
Posts: 208
Reputation: 6,152

Post » Mon Oct 08, 2012 10:05 am

Hi Austin, maybe it's only a stupid question, but... Is facebook signup to clay.io working? I've been trying to register from different facebook accounts and any of them worked.

Congrats for your work! It was splendid to add that easy a leaderboard to my noob style game.
B
2
Posts: 1
Reputation: 252

Post » Mon Oct 08, 2012 10:54 am

Looks like Facebook changed how they return a user's profile picture which was breaking things. Fixed -- thanks for pointing it out!
B
24
S
8
G
4
Posts: 208
Reputation: 6,152

Post » Mon Oct 08, 2012 4:34 pm

I'm developing a game under the beta revision 105 and I see that Clay.io doesn't work with it. Or maybe is my problem? Can you answer me, Austin?
B
17
S
4
G
4
Posts: 104
Reputation: 3,950

Post » Mon Oct 08, 2012 6:14 pm

I'll have to try out 105, can you be more specific on why the plugin doesn't work, any error messages?
B
24
S
8
G
4
Posts: 208
Reputation: 6,152

Post » Mon Oct 08, 2012 7:25 pm

@austin I got an error the first time I started the game with the Clay.io plugin but I don't get it now.. I opened the chrome console and all seems to be fine but I don't know.

The problem now is that I need to see the leaderboards and I've made a button for that in the game menu BUT when I click it it gives me that console message: "sending: leaderboard instance: 0.06857892218977213" and the leaderboard window doesn't appear.

Any idea of what is happening?

PD: Yes I've put the my API key to the game.
B
17
S
4
G
4
Posts: 104
Reputation: 3,950

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: Josek5494 and 1 guest