[PLUGIN] Clay.io (leaderboards & achievements)

Post your completed addons to share with the community

Post » Thu Apr 18, 2013 10:25 pm

So Awesome! I loved!!

Please @Austin, do you know about this issue?
http://www.scirra.com/FORUM/clayio-full-screen_topic66548.html?KW=clay%2EioTELLES08082013-04-18 22:32:04
ImageImageImageImageImageImage
B
92
S
19
G
12
Posts: 1,192
Reputation: 18,276

Post » Fri Apr 19, 2013 11:19 pm

@Austin
Hey Austin, first of all just wanted to say amazing job, I love Clay.io

My app is working with this plugin when i test it in Google Chrome. The problem that i'm having is when i export my app through Cocoonjs and play it on my iPhone 5, there is this grey thin bar on the right side of my screen. This bar does not interfere with taping on the screen but whenever i swipe or hold down it shows up and literally pauses the whole game. I have read this entire form and no one is experiencing this so i must ask you myself.

The bar seems to be the kind of scroll bar that you see whenever your scrolling through text or websites. I can move this bar with my finger in the scrolling motion as well.

So basically, i cannot use my app at the moment. Do you know why this is happening?

Thanks for taking the time to read this.
B
21
S
4
G
1
Posts: 13
Reputation: 2,055

Post » Sat Apr 20, 2013 1:27 am

Please disregard my previous comment, i have fixed the issue at the moment.
B
21
S
4
G
1
Posts: 13
Reputation: 2,055

Post » Sat Apr 20, 2013 2:25 am

@Austin
I'm sorry but i'm going to have to end up adding a third post to this form.

I fixed the first problem i was having but now i have another.
The log in and leader boards are EXTREMELY large. I cant figure out how to make these windows smaller because they are unnecessarily big on the iPhone 5. When i try them in Google Chrome they function properly (normal size)

How do i fix this problem?

On a side note, i'm having a little trouble correctly displaying the users name in a text field. It works sometimes, but often it changes to "" (nothing) or "Anonymous".
B
21
S
4
G
1
Posts: 13
Reputation: 2,055

Post » Sat Apr 20, 2013 10:42 pm

@austin I'm having some success with Clay.io. However, there's a problem....



In the image, you can see the clay login (and eventually leaderboard too) is below the game screen. This login happens automatically. So, is there:

1. A way to only make the login appear when a button is clicked?
2. A way to overlay the login on/leaderboard top of the game screen?

Thank you.
B
19
S
3
G
2
Posts: 212
Reputation: 4,011

Post » Sun Apr 21, 2013 6:17 pm

@Austin,

I have a bug report..

http://clay.io/members/community#/discussion/85/leaderboard-is-not-updating-your-last-score-

After you store by the first time a score, it never more update, so, if you make a best score, the leaderboard still showing your first one.
ImageImageImageImageImageImage
B
92
S
19
G
12
Posts: 1,192
Reputation: 18,276

Post » Mon Apr 22, 2013 1:05 am

@TELLES0808

My understanding is you must set the option to "best" so that it will only update your score if it exceeds the previous one. In other words, it will not add another score, it will just change the old one, to the new best one.
B
21
S
4
G
1
Posts: 13
Reputation: 2,055

Post » Mon Apr 22, 2013 1:52 am

[QUOTE=Salvo776] @TELLES0808

My understanding is you must set the option to "best" so that it will only update your score if it exceeds the previous one. In other words, it will not add another score, it will just change the old one, to the new best one.[/QUOTE]

It's already configured, it's not working.
ImageImageImageImageImageImage
B
92
S
19
G
12
Posts: 1,192
Reputation: 18,276

Post » Mon Apr 22, 2013 5:10 am

@TELLES0808 for the full screen thing, see my response on the Clay.io forum

@Salvo776 try now (login size *should* be back to normal on CocoonJS). A CocoonJS app update seems to have fixed a problem that used to exist where everything would be shrunk to small, so we had to sort of manually scale it up.

@kenhes I'm guessing you have "Use Clay.io Styles" disabled - is that on purpose? If you enable it, it should display as intended.
B
24
S
8
G
4
Posts: 208
Reputation: 6,152

Post » Mon Apr 22, 2013 2:36 pm

Its all working as expected now on mobile device using cocoonjs with the cocoonjs launcher app

however i just compiled it in the cloud with cocoonjs, signed the apk etc, put it on my phone and none of the clay.io stuff works, login doesnt appear, scores not submitted, leaderboards not shown etc

any idea what this could be? do we need to add something as whitelist url somehow?
B
11
S
2
G
3
Posts: 95
Reputation: 3,028

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests