[plugin] Custom Input

Post your completed addons to share with the community

Post » Mon Aug 18, 2014 9:27 am

Hi,

Not really sure why and how, but after installing your plugin, some other plugins (especially the openmap one) started acting weird..
The map started flickering. After removing your plugin from the plugin directory all went back to normal.
It even happened when not putting the plugin in the project, so I have no idea to how this is possible, but it's a shame, for I would have really liked to use the possibilities..
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Mon Aug 18, 2014 5:19 pm

@LittleStain, this sounds like an unrelated problem especially since you mention errors without the plugin being included in the project. Can you reproduce the error without any third party addons? You said 'some other plugins', what were they?
B
10
S
2
G
1
Posts: 202
Reputation: 1,545

Post » Mon Aug 18, 2014 5:24 pm

Thanks for the reply..
The problem doesn't seem to be in your plugin..
It's just my computer having issues..
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Mon Aug 18, 2014 5:27 pm

Glad to hear that. (except the pc issues, hopefully you get them resolved ;) )
B
10
S
2
G
1
Posts: 202
Reputation: 1,545

Post » Wed Sep 10, 2014 5:16 pm

So i think i found a bug. I'm using an input field as a password typing area, and whenever i type the number 1 or 2 or 3 on my keyboard, no data is entered into the field all the other numbers work fine.
B
83
S
39
G
15
Posts: 984
Reputation: 16,741

Post » Thu Sep 11, 2014 5:08 pm

@justifun, I can't seem to reproduce the error, could you re-download the plugin to make sure you have the newest version. (I've updated it fairly recently). If the problem persists could you send me a capx?
B
10
S
2
G
1
Posts: 202
Reputation: 1,545

Post » Thu Dec 31, 2015 7:51 am

Looks neat, can spritefont be used instead of standard text?
B
41
S
12
G
14
Posts: 1,117
Reputation: 11,253

Post » Sat Apr 29, 2017 2:06 am

hi, the download link is offline. Could you send the plugin again ?
Tks
B
6
S
1
Posts: 2
Reputation: 454

Post » Mon May 08, 2017 10:30 pm

@Noncentz705

just in case you didn't notice the previous reply, here again: The download link is offline, you need to switch to a different filehoster, since Dropbox deprecated the "public" folder.
"We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them."
- Albert Einstein
B
27
S
11
G
8
Posts: 528
Reputation: 7,091

Previous

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest