[Plugin] FileSaver

Post your completed addons to share with the community

Post » Mon Apr 02, 2012 11:00 pm

Tells me some other technology?

Can I mix with pure java?
B
3
Posts: 12
Reputation: 299

Post » Tue Apr 03, 2012 5:11 pm

@pode?
B
3
Posts: 12
Reputation: 299

Post » Tue Apr 03, 2012 9:52 pm

@lucassss : yes, you can mix it with a Java applet on the client side. A typical Java applet can't access the filesystem or build a mail sending server, for sandbox reasons. However, you can use a JNLP applet to do that. The user still need to allow it to run and access things outside the sandbox (but at least, it's possible).
B
33
S
9
G
6
Posts: 709
Reputation: 6,704

Post » Tue Apr 03, 2012 10:15 pm

@pode: Ok So I can send with jnlp files to an e-mail right?
You have a simple example?
B
3
Posts: 12
Reputation: 299

Post » Thu Oct 18, 2012 3:11 pm

This is brilliant! I've just asked the lads at Scirra about the HTML5 file system API and I get a link to this! I need to stay upto speed on here, things are moving rapidly!

Top work.
B
19
S
5
G
4
Posts: 208
Reputation: 3,960

Post » Mon Oct 22, 2012 6:15 pm

I updated the first post with a new build : v1.1.
You can now save images on disk !
B
33
S
9
G
6
Posts: 709
Reputation: 6,704

Post » Wed Oct 24, 2012 1:14 am

Nice one!
I'm going to test with Awesomium
B
96
S
25
G
20
Posts: 3,054
Reputation: 22,642

Post » Thu Nov 22, 2012 5:47 pm

Let's see if anyone can help me.

When I open the saved image on the disk it says that the file is empty.

Any ideas why?
B
3
Posts: 4
Reputation: 440

Post » Thu Jan 24, 2013 5:38 am

I got Uncaught Range Error: Maximum call stack size exceeded
Filesaver_plugin.js, line 105 (col undefined)

Anyone knows how to solve this?

Thanks!
B
9
Posts: 18
Reputation: 561

Post » Thu Jan 24, 2013 8:26 pm

hi every body ,
i have this error message when i try to test the fileSaverDemo.capx, and the webcam no turn on :

"uncaught referenceError: real_creat_object_url is not defined
http://localhost:50000/fileSaver_plugin.js,line 91(col undefined)

this is either a bug in construct 2 or a problem in a third party plugin or behavior-please report it to the developer!"


any help ???
B
2
Posts: 1
Reputation: 402

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: rexrainbow and 2 guests

cron