[plugin] firebase

Post your completed addons to share with the community

Post » Tue Jun 07, 2016 4:53 am

@rexrainbow oh no, I wasn't saying your plugins were complicated, just the Firebase API itself. I had worked with it before using just REST url calls but with all the changes to Firebase it seems a bit more complicated now
Twitter: https://twitter.com/pudgyplatypus

Learn to make a clicker game for cheap!
https://www.scirra.com/store/games-with ... e-game-666

Try out Pixel Golf on the Scirra Arcade!
https://www.scirra.com/arcade/sports-ga ... el-golf-67

Pudgy Platypus Games website!
www.pudgyplatypus.com
B
59
S
20
G
5
Posts: 212
Reputation: 7,390

Post » Tue Jun 07, 2016 4:58 am

@Djfuzion

I had never user REST url before. My plugins are all javascript ("For web" section in document), it had some small changed, too.
B
108
S
26
G
267
Posts: 4,455
Reputation: 149,745

Post » Wed Jun 15, 2016 7:11 pm

@rexrainbow

Hello, does cocoon.io support firebase v3? At least Webview+
B
32
S
10
G
2
Posts: 195
Reputation: 3,458

Post » Thu Jun 16, 2016 12:43 am

@norman74

I have no idea. My friend had tested these firebase plugins are compatible with Cordova(Phonegap).
B
108
S
26
G
267
Posts: 4,455
Reputation: 149,745

Post » Fri Jun 17, 2016 6:46 am

Hello, great job on the plugins!

I have a question regarding firebase authentication plugin.

I'm confused by the "remember combo (persisting type)" for "Login by authentication provider".
Not sure if I understand it right. Is it used to automatically reauthenticate the user who has already logged in (i.e. with facebook) before, and then exited the game?
Do I save his "AccessToken" (maybe in local storage) and do a check if it exists next time he gets back and if exists do the "login with auth token" or is this meant to be used in a different way?
I'm relatively new to C2 and trying to learn as much as possible.

Thanks in advance! Cheers!
B
9
S
5
G
2
Posts: 4
Reputation: 1,789

Post » Fri Jun 17, 2016 6:57 am

@mvitlov

That feature only worked for old firebase (v2) api plugin.
Since the c2 application always stay in a page, I had not tested the case of go to other page.
B
108
S
26
G
267
Posts: 4,455
Reputation: 149,745

Post » Sat Jun 18, 2016 2:19 pm

Hi Rex,

Thank you for your great plugins.

But i have a problem when using "On Disconnected" condition.
I don't know it is a bug or something but when i put a action in "On Disconnected" condition it always run even when my app is connected to firebase.

Hope you can help.

Thank you.
B
49
S
7
G
1
Posts: 39
Reputation: 2,653

Post » Sat Jun 18, 2016 3:05 pm

@mickeyboy

Yes, "Condition:On disconnected" will be triggered once while app started. It means connection from off (disconnected) to on. Is it a good idea that ignoring first "disconnected" trigger before "on connected"?
B
108
S
26
G
267
Posts: 4,455
Reputation: 149,745

Post » Sat Jun 18, 2016 4:06 pm

Thank you for your answer, but "Condition: on disconnected" still trigger after "on connected" trigger. I was try to add key and a value when "on connected" and delete it when "on disconnected", the result is the value is added but deleted immediately after this.
B
49
S
7
G
1
Posts: 39
Reputation: 2,653

Post » Sun Jun 19, 2016 3:40 am

@mickeyboy

Could you provide your simple test capx for this case?
In my test, the disconnected after on connected will not happen, except I disconnect manually by "action: go offline".
B
108
S
26
G
267
Posts: 4,455
Reputation: 149,745

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 2 guests