[Plugin] Google Analytics

Post your completed addons to share with the community

Post » Wed Jan 18, 2017 2:54 am

@guicamarotto

Try exporting project without minify.
Goodbye
B
115
S
31
G
295
Posts: 4,549
Reputation: 164,633

Post » Sat May 13, 2017 1:29 am

I try to use the plugin in cocoon, but I do not know where to find the proxy address, and I always get the error when starting.
I'm sorry for my English, I'm Spanish. :oops:
B
33
S
7
Posts: 48
Reputation: 1,778

Post » Thu Feb 08, 2018 4:40 pm

justifun wrote:@suntemple - Arg for the life of me i cant get this working.

When using your example file and entering in my tracking ID (i tried setting it up as both a Web page and mobile app)

I see on the analytics page that there is 1 user on the page, and the Event Category has "Game" listed with "Event Action "StartLevel" triggered each time i refresh the page

but no matter what i try when adding new events in the test scene, those events wont show up at all in google analytics.


I've got the same problem here;
B
35
S
5
G
1
Posts: 169
Reputation: 2,765

Previous

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: olliegw and 0 guests