[PLUGIN] Google Map

Post your completed addons to share with the community

Post » Sun Oct 14, 2012 5:08 pm

Google Map
Version: 1.04 (13/03/2014)

Download GoogleMap.rar

It's been a while that I did this plugin and I just decided to release it just after reading this gamer497's post.
It seems to work correctly but it occurs some errors in the navigator log. It doesn't prevent working correctly though.
If I get the time, I will add some another options in the future.

Let me know if you encounter bugs.
Thanks
Last edited by septeven on Thu Mar 13, 2014 12:42 pm, edited 4 times in total.
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Mon Oct 15, 2012 12:25 am

[QUOTE=septeven]

Google Map
Version: 1.0 (14 October 2012)

Download GoogleMap.rar


It's been a while that I did this plugin and I just decided to release it just after reading this gamer497's post.
It seems to work correctly but it occurs some errors in the navigator log. It doesn't prevent working correctly though.
If I get the time, I will add some another options in the future.

Let me know if you encounter bugs.
Thanks[/QUOTE]


Nice plugin, when i got an alert window, it's french language, is possible to change languages from options?


I'm not sure what means it, i'm sorry for not knowig the french language






I gave permission to detect user location, but it seems wrong and it shows Lyon cityJoannesalfa2012-10-15 00:26:23
B
96
S
25
G
20
Posts: 3,055
Reputation: 22,644

Post » Mon Oct 15, 2012 1:35 am

Wow nice plugin!
Thx @septeven

I'm wondering, what kind of games can be designed using Google Maps API?

LBS (Location Based Service) game?
Enlik Tjioe
Game Programmer

Image

www.touchten.com
B
45
S
11
G
6
Posts: 176
Reputation: 7,289

Post » Mon Oct 15, 2012 2:09 am

Wow, this could be awesome for overlaying a real city and having battles and stuff on it! :)
B
34
S
8
G
3
Posts: 328
Reputation: 7,692

Post » Mon Oct 15, 2012 8:44 am

@Joannesalfa
It means that the location was impossible to determine.
Basically, at runtime, the google map is centered on lyon (because in the object's properties, the latitude and longitude has been settled to Lyon). To display where you're located, you have to locate in a first time (by action), then centered the map to longitude and latitude (by expression).

I should definitely add this in a native way. Maybe I'm not clear, so I'll post an example tonight.
Thx for testing it.
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Tue Oct 16, 2012 3:28 am

[QUOTE=septeven] @Joannesalfa
It means that the location was impossible to determine.
Basically, at runtime, the google map is centered on lyon (because in the object's properties, the latitude and longitude has been settled to Lyon). To display where you're located, you have to locate in a first time (by action), then centered the map to longitude and latitude (by expression).

I should definitely add this in a native way. Maybe I'm not clear, so I'll post an example tonight.
Thx for testing it.[/QUOTE]


Thanks, i guess localhost doesn't work until it's hosted on the server
B
96
S
25
G
20
Posts: 3,055
Reputation: 22,644

Post » Tue Oct 16, 2012 5:19 am

Pretty cool plugin there 7.
Thanks for adding it.
Image Image
B
161
S
48
G
90
Posts: 7,356
Reputation: 66,767

Post » Tue Oct 16, 2012 8:40 pm

Hey, is anyone having trouble getting sprites to show up on top of the map? I can't get sprites to show up
B
3
Posts: 4
Reputation: 733

Post » Tue Oct 16, 2012 8:54 pm

I think you can't since the sprite are drawn directly in the canvas.
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Tue Oct 16, 2012 9:19 pm

I'm having errors on initializing a map. Anyone have a working .Capx?
B
11
S
3
G
2
Posts: 23
Reputation: 1,453

Next

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest