[PLUGIN] Google Map

Post your completed addons to share with the community

Post » Mon Jan 21, 2013 10:34 pm

@joelsandberg
no
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Thu Mar 07, 2013 4:41 pm

Very useful plugin, thanks !
It could be interesting to have a default streetview Type beside roadmap, satelitte...
B
7
S
3
G
1
Posts: 5
Reputation: 1,710

Post » Thu May 30, 2013 8:20 am

Septeven, i`ve got a little problem (which causes a big trouble): added map is set on the latitude and longtitude that set in the "properties" column, but when i need to change coordinates with "Set longtitude" or "Set latitude" - nothing happens or the place it goes seriously misses (example: fields near London instead of London).
B
7
S
2
Posts: 49
Reputation: 982

Post » Thu May 30, 2013 6:48 pm

This sounds sweet I'll post some screenshots if I can get it working.
Thanks for posting it.

@Joannesalfa why quote the OP ? you like taking up space for no reason?
B
3
Posts: 16
Reputation: 232

Post » Thu May 30, 2013 7:44 pm

@L1amm Why are you judging people?
B
96
S
25
G
20
Posts: 3,055
Reputation: 22,644

Post » Fri May 31, 2013 7:56 pm

So, i`ve solved the problem with wrong long- and latitude. If Google Maps plugin sets wrong coordinates, you have to add a new action to editime.js:

AddAnyTypeParam("X", "Hujur Xcoord", "");
AddAnyTypeParam("Y", "Hujur Ycoord", "");
AddAction(2, 0, "Set longitudeXY", "Position", "Set to: {0},{1}", "Set longitudeXY", "setXYgoogleMap");

(somewhere in string 70-90)
and then add a new function to runtime.js:

Acts.prototype.setXYgoogleMap = function (x,y)
   {
     this.googleMap.setCenter(new google.maps.LatLng(x, y));     
     this.marker.setPosition(this.googleMap.getCenter());
   };

Right after setXgoogleMap and setYgoogleMap functions.

Use it wisely and improve .js carefully :)
B
7
S
2
Posts: 49
Reputation: 982

Post » Sat Jun 01, 2013 1:31 pm

@Yozzik,
I really like this plugin by septeven.However I cannot get the coordinates to work properly. Your post regarding solving the long and lat part of it is very interesting to me. I have been trying to get the plugin to work properly for days. Do you happen to have a sample capx?
B
14
S
2
Posts: 26
Reputation: 1,202

Post » Sat Jun 01, 2013 1:55 pm

Sorry, I've already said I have to recode this plugin - however I just have no time to do this for the moment, I'm moving in one month.
B
44
S
12
G
13
Posts: 628
Reputation: 10,471

Post » Mon Jun 17, 2013 7:06 am

I've tried this plugin before and i like it.

Today i want try it with new geolocation plugin.I set google maps latitude and longitude to geolocations latitude and longitude.I dont know reason but i cant get true position though i try many time and different way.
B
10
S
3
G
3
Posts: 162
Reputation: 3,190

Post » Thu Aug 01, 2013 11:21 am

Has anyone found a way to overlay sprites on top of the map?
B
8
S
1
Posts: 31
Reputation: 598

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 3 guests