[PLUGIN] HTML | iFrame

Post your completed addons to share with the community

Post » Thu Aug 11, 2016 10:07 am

You can make an example? (capx)

Not sure but may be a delay in loading the script.
When the script is hosted on the machine can load faster.
Bitcoin Wallet: 1GCRqZExcP6svMdKGpCaRH4A8QAZtSjXxu
B
46
S
18
Posts: 204
Reputation: 3,668

Post » Thu Aug 11, 2016 5:10 pm

It's the way they have it set up. They don't want you to show the it anywhere else but the specific domain the ad is made for.
I've already had my games solen and displayed on some other site.
What I was hoping to do was rather than just site locking the game was to have the ads display once I had created one for the pirate domain.
The problem is I can't change a file once the source is stolen and uploaded somewhere else.
I can have the game get some other file, or get a string from somewhere else, so I could possibly make it so it got ad ids and make it work that way.
But, all they have to do to stop that is remove the file.

I've been looking at ways to get around that but none have worked thus far.
I checked out creating a file from html strings, but it won't work because of either the url check, or the javascript not running, I'm not sure.
Some other solution along the same lines might be to make a blob, but that is well beyond my ability to piece together.
Image ImageImage
B
171
S
50
G
180
Posts: 8,397
Reputation: 113,988

Post » Sun Aug 14, 2016 12:34 am

Hello, if i put on object Browser to Fullscreen, then the IFRAME doesn't show and not works. How to fix this?
I tried it on firefox, crome and edge, all not work
B
36
S
13
G
1
Posts: 88
Reputation: 3,101

Post » Mon Aug 15, 2016 8:12 pm

@nikosurfing thank you!
New Version v1.11
  • Bug fix (request full screen in browser plugin)
Download
Bitcoin Wallet: 1GCRqZExcP6svMdKGpCaRH4A8QAZtSjXxu
B
46
S
18
Posts: 204
Reputation: 3,668

Post » Mon Aug 15, 2016 8:25 pm

@newt Sorry, I have a very bad english.
I do not understand very well, to better understand I needed an capx example.

I'm so sorry.
*or if you can speak in portuguese :)
Bitcoin Wallet: 1GCRqZExcP6svMdKGpCaRH4A8QAZtSjXxu
B
46
S
18
Posts: 204
Reputation: 3,668

Post » Thu Aug 18, 2016 9:14 am

@Nandynho , THANK YOU VERY MUCH !!
B
36
S
13
G
1
Posts: 88
Reputation: 3,101

Post » Fri Aug 26, 2016 1:27 pm

Hi everybody
i test [PLUGIN] iFrame & InsertHTML . its awesome but
i found that _insertHTML object is not bounded to its defined area,
so scrollbars will not be appear at all!
i forced to solve this by div
Someone help me please..
B
3
Posts: 5
Reputation: 181

Post » Mon Aug 29, 2016 9:40 pm

@nikosurfing thank you man! *new version
@AlphaWolf sorry about that, I made a mistake when I updated the plugin. Should now work normally.

New Version v1.12
Bitcoin Wallet: 1GCRqZExcP6svMdKGpCaRH4A8QAZtSjXxu
B
46
S
18
Posts: 204
Reputation: 3,668

Post » Mon Aug 29, 2016 11:40 pm

I think I've figured out a solution to my issue.
One thing I think would be useful would be some triggers form the iframe.
One for when a url is loaded successfully.
And one for when it fails to load a url.
Especially for the second.
Image ImageImage
B
171
S
50
G
180
Posts: 8,397
Reputation: 113,988

Post » Tue Aug 30, 2016 11:47 am

cool plugin, but im getting a javascript security error when i try to refresh the iframe. (cross origin)
B
37
S
9
G
8
Posts: 541
Reputation: 8,554

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest