[Plugin] instance bank2

Post your completed addons to share with the community

Post » Sun Jan 03, 2016 12:26 am

@DeathsAprentice

Try unzip it by 7z. Or installing my plugins by this tool.
B
107
S
25
G
230
Posts: 4,354
Reputation: 130,896

Post » Mon Jan 18, 2016 5:48 am

Hey, I have a problem - when I use this to load objects within a certain range, all of the objects of the same type not in that range are destroyed. Is that supposed to happen? I thought it would just load the saved instances without affecting the rest.

Edit: Problem solved - downloaded the old version, Sprite Bank. I'm assuming this happens because Instance Bank 2 uses the Save/Load feature.
B
10
S
2
Posts: 22
Reputation: 644

Post » Sat Jan 23, 2016 5:58 am

@Jalopes

It is not recommend that using old Sprite Bank plugin, since I would not maintained this plugin anymore.
B
107
S
25
G
230
Posts: 4,354
Reputation: 130,896

Post » Sun Feb 05, 2017 12:47 am

This doesn't seem to save tooltips of slider bars(for textboxes it does save it so I assume it should be saving it).

Also I didn't realize there was newer version of this at first since they were under different categories in the new object list. (Old version didn't like canvas objects which led to me discovering that the new version exists.)
B
14
S
6
G
1
Posts: 39
Reputation: 1,644

Post » Wed May 10, 2017 1:48 pm

@rexrainbow

hi and thank you for this plugin.

can this plugin help me with this question?

viewtopic.php?f=147&t=191467
B
9
S
3
Posts: 178
Reputation: 1,183

Post » Wed May 10, 2017 4:32 pm

@mostafanastary

Json to save sort of properties of some instances is good enough.
B
107
S
25
G
230
Posts: 4,354
Reputation: 130,896

Previous

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest