[plugin] JSON (import/export/generate/edit/inspect/...)

Post your work in progress addons and get feedback

Post » Wed Sep 14, 2016 11:29 pm

gumshoe2029 wrote:@Yann is still supporting this plugin? I know @rexrainbow is hesitant about supporting his rex-hash. We might try to migrate to your plugin for all of our JSON stuff pending testing it.


I had added Rex hash plugin back already.
http://c2rexplugins.weebly.com/rex_hash.html

And a Rex hash behavior
http://c2rexplugins.weebly.com/rex_bhash.html

Btw, here is another plugin to help user to create Json data structure
http://c2rexplugins.weebly.com/rex_json_buider.html
B
110
S
28
G
280
Posts: 4,488
Reputation: 156,568

Post » Thu Sep 15, 2016 6:37 pm

Oh good. I did not want to have to change our client-side JSON library so late in the development.
https://www.ravenheart.ca/home
I don't check the forums much anymore, but I will receive an email for PMs.

"Someone once told me I bite off more than I can chew...

I told them I would rather choke on greatness than nibble on mediocrity."
B
23
S
6
G
1
Posts: 1,419
Reputation: 4,857

Post » Thu Oct 06, 2016 9:42 am

@gumshoe2029 I'm supporting it for the time being as far as bug fixes go, but as far as adding new feature I'm less inclined to do it to avoid increasing the bug fix support load (don't have that much time) and also, since it's already not that user friendly, I prefer keeping it simple.

if you have any issue, report it on github, it's easier for me to keep track of it over there.
B
68
S
22
G
14
Posts: 1,485
Reputation: 16,561

Post » Fri Oct 07, 2016 4:17 pm

Yann wrote:@gumshoe2029 I'm supporting it for the time being as far as bug fixes go, but as far as adding new feature I'm less inclined to do it to avoid increasing the bug fix support load (don't have that much time) and also, since it's already not that user friendly, I prefer keeping it simple.

if you have any issue, report it on github, it's easier for me to keep track of it over there.


Oh I hear you there. I keep singing my 99 bugs on the wall song.
https://www.ravenheart.ca/home
I don't check the forums much anymore, but I will receive an email for PMs.

"Someone once told me I bite off more than I can chew...

I told them I would rather choke on greatness than nibble on mediocrity."
B
23
S
6
G
1
Posts: 1,419
Reputation: 4,857

Post » Thu Oct 13, 2016 3:01 pm

Thanks for sharing!
B
159
S
27
G
17
Posts: 917
Reputation: 32,677

Post » Sat Jan 14, 2017 9:45 pm

Im still confused, but really Im sorry.

simply how to get the Set text for min_health value from enemny_name:"GoldDolphin" ?

{"response":[{"id":"1","enemy_name":"GoldDolphin","min_health":"300","max_health":"2000","min_spawn":"2","max_spawn":"5"},{"id":"2","enemy_name":"RedShell","min_health":"500","max_health":"3000","min_spawn":"5","max_spawn":"10"}]}
B
15
S
6
G
3
Posts: 13
Reputation: 2,674

Post » Sat Jan 14, 2017 10:38 pm

yenleidong wrote:Im still confused, but really Im sorry.

simply how to get the Set text for min_health value from enemny_name:"GoldDolphin" ?

{"response":[{"id":"1","enemy_name":"GoldDolphin","min_health":"300","max_health":"2000","min_spawn":"2","max_spawn":"5"},{"id":"2","enemy_name":"RedShell","min_health":"500","max_health":"3000","min_spawn":"5","max_spawn":"10"}]}


solved this, found on the page 12, post by @locohost
txtMin_Health > Set text to > "-min_health: "&JSON.Value(0,"response",0,"min_health")

Thanks.
B
15
S
6
G
3
Posts: 13
Reputation: 2,674

Post » Mon Jan 30, 2017 4:33 pm

I get an error (Parse Error) whenever I try to parse some JSON data starting with two tildas in a row (~~). Is that normal?

Example of such data:
Code: Select all
{"total": 1380, "posts": [{"text": "~~"}]}
B
32
S
7
G
4
Posts: 400
Reputation: 4,595

Post » Wed Feb 01, 2017 10:40 am

@grigrizljac
yup, it's because I'm using CircularJSON so you can import/export complex datastructure.
There's still no way to change the special reference character (~) for another one or escape it, sorry.
B
68
S
22
G
14
Posts: 1,485
Reputation: 16,561

Post » Wed Mar 08, 2017 11:58 pm

It's been awhile since I've used this so I don't remember how to retrieve a value from an array using JSON.Value(0,"Wizard")
Where Wizard had the array.
Image ImageImage
B
172
S
50
G
183
Posts: 8,443
Reputation: 115,605

PreviousNext

Return to Work in Progress Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests