[PLUGIN] Load JSON

Post your completed addons to share with the community

Post » Tue Jan 01, 2013 2:44 pm

Nice Apps. thanks
aragon2013-01-03 03:27:20
B
16
S
2
Posts: 21
Reputation: 869

Post » Wed Jan 30, 2013 3:11 pm

I looked through the code, and it doesnt look like it will call a json which is not on same domain as c2 app.

This is the shortcoming of JSON.
XMLHttpRequests can only be made to URI's on the same domain.

You'll need to use something like JSONP that uses "<script>" to do that.

Almost tempted to try add that to plugin, but way short on time right now :(
Krish
Hey! Did you know that you can hire me to make your games?

Click Here to See More
B
21
S
6
G
5
Posts: 391
Reputation: 5,627

Post » Wed Mar 06, 2013 9:28 am

How to get name/value pair values from the JSON file, right now it seems to work with only arrays ?

ex: {"Name": "GoodName","Email": "goodname@goodone.com","ListName": "Lesson 24","PassingGrade": "85"}

-Thanks
B
10
S
3
Posts: 69
Reputation: 1,590

Post » Wed Mar 06, 2013 9:39 am

@mchulet

Try hash table plugin.
B
97
S
22
G
177
Posts: 4,113
Reputation: 103,531

Post » Wed Mar 06, 2013 10:54 am

Thanks rexrainbow, I am trying it out just now.

-Thanks
B
10
S
3
Posts: 69
Reputation: 1,590

Post » Sun Apr 14, 2013 1:21 pm

@jeo7

I'm very confused . I've put the .json file into the folder of Index.html on the server, and invoked the method LoadJSON.GetData("first",0) and set this value to a text. But the text is NOT FOUNDING ...

Here is my JSON file's content
{
     "first":["3"],
     "second":["1"],
     "third":["2"]
}
Please tell me where is wrong ...
THx!
B
5
Posts: 21
Reputation: 498

Post » Tue Jul 09, 2013 9:27 pm

Hello!

How you fix your problem with the unicode?

And if you don't fixed it, do you know how can I fiz that?

Thanks! =)
B
2
Posts: 1
Reputation: 152

Post » Thu Dec 05, 2013 4:55 pm

Hey, is it even possible to maybe load a JSON from a text variable?
B
5
Posts: 78
Reputation: 406

Post » Sun Dec 08, 2013 4:47 pm

This plugin loads JSON file while the game is loading, right? How to reload a JSON during the game?
B
7
S
2
Posts: 49
Reputation: 982

Post » Thu Jan 09, 2014 6:24 pm

Hi Joe7,

Can your plug in be used so a game can load json file made from a dictionary or array from a different game. Then can it read the data and set the data to it's arrays or dictionaries?

I'm trying to use your plugin where one game pulls loads and displays points from another game. For example have the points carry over to the next game, and then to the next.

I'm trying various methods and exporting with PhoneGap, but I'm not having any luck. Is it possible with a phone app exported with PhoneGap?

Thanks,
B
2
Posts: 2
Reputation: 404

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: Sobieski74 and 1 guest