[PLUGIN] Magicam for C2(Alpha 6.5 1/8/14)

Post your completed addons to share with the community

Post » Tue Oct 20, 2015 8:26 pm

@linkman2004 , are you available for hire to look at an issue I've been having with Cosmochoria? I hit you up creepily on FB, but let me know if you might have some time to help out for a paid gig.. nate@3030.ca
Made Cosmochoria - www.cosmochoria.com
Currently working on Slayaway Camp - www.slayawaycamp.com
B
23
S
7
G
3
Posts: 375
Reputation: 4,797

Post » Wed Oct 21, 2015 4:06 am

@purplemonkey I did, and have an idea of how to go about fixing it. I'm sorry I haven't gotten around to it yet, things have just been really busy. I'll likely have a little extra time in a couple weeks, so I'll try to take a look then.

@80bit I was wondering who that friend request was from. We'll work something out.
Moderator
B
98
S
37
G
19
Posts: 1,584
Reputation: 17,817

Post » Sun Dec 06, 2015 3:33 pm

The lag setting is excellent, but the player character is always a little to the right or left of the centre of screen. Can I have the camera catch up so the player is centered after the initial lag? A sort of, camera acceleration speed or something?
B
30
S
7
G
3
Posts: 586
Reputation: 4,344

Post » Thu Dec 10, 2015 4:06 am

@Zebbi that would be a cool feature, but it's not possible in the current version, and I'm not actively developing Magicam at the moment, so there's little chance of seeing it any time soon.
Moderator
B
98
S
37
G
19
Posts: 1,584
Reputation: 17,817

Post » Thu Dec 10, 2015 6:23 am

linkman2004 wrote:@Zebbi that would be a cool feature, but it's not possible in the current version, and I'm not actively developing Magicam at the moment, so there's little chance of seeing it any time soon.


Actually, I made a little event list that kinda mimics a smart catch-up effect, I'll post it once I have a moment to isolate the events for an example.
B
30
S
7
G
3
Posts: 586
Reputation: 4,344

Post » Fri Dec 11, 2015 6:39 am

Here's an incredibly rough clone of what I'm using, the duplicate events are there for customizing if you want different lags on jumps and falls independently, at the moment all direction changes are the same, and you can change the "0.3 seconds" to adjust how much lag (faster reflexes) is there before the "camera operator" catches up with you. It basically adds a more human feel to the camera, since a real operator wouldn't know when you would change direction, but would be able to track you if you continued at a steady pace: https://www.dropbox.com/s/4f825i1vxzwcs ... .capx?dl=0
B
30
S
7
G
3
Posts: 586
Reputation: 4,344

Post » Sat Jan 23, 2016 12:13 am

How do I deactivate the camera on different layouts? It screws up menus with it being on, especially on scaled cameras. How do I destroy a camera and return to using scrollto for menus?
B
30
S
7
G
3
Posts: 586
Reputation: 4,344

Post » Sat Jan 23, 2016 1:25 am

@Zebbi are you using global cameras? Local cameras will only work inside the layout they're created on, which sounds like what you need.
Moderator
B
98
S
37
G
19
Posts: 1,584
Reputation: 17,817

Post » Sat Jan 23, 2016 10:07 am

linkman2004 wrote:@Zebbi are you using global cameras? Local cameras will only work inside the layout they're created on, which sounds like what you need.

@linkman2004 Yea, I'm using a local camera, that's the confusing part. Do I need to disable it somehow? I've tried most of the settings, I can't use scrollx on another layout if I've been to a layout that use magicam before-hand, and it doesn't set the scaling back when I change layouts.
B
30
S
7
G
3
Posts: 586
Reputation: 4,344

Post » Sat Jan 23, 2016 5:12 pm

Image
@linkman2004 These are the settings I use, and when I switch layouts, it's still scaled (zoomed in) and when I use scrollx, it just jumps back, as if magicam is locking the scroll?
B
30
S
7
G
3
Posts: 586
Reputation: 4,344

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: jkleffel and 0 guests