[Plugin] MIDI plugin

Post your completed addons to share with the community

Post » Tue Oct 15, 2013 4:53 pm

In Chrome you could try hitting F12 to get the console up and see if anything useful is being logged. This plugin is only experimental, and as discussed, there are many hoops to jump through just to get anything working.
ImageImage
B
66
S
19
G
121
Posts: 3,195
Reputation: 72,852

Post » Tue Oct 15, 2013 5:19 pm

but what I do not understand is because it works with the example you set and ami html5 does not work CapX file I downloaded, or I oestoy doing something wrong or html5 example does not match the file. thanks
B
6
Posts: 40
Reputation: 1,005

Post » Tue Oct 15, 2013 7:04 pm

good afternoon, I may not have installed the latest plugin. my question which is the last plugin.
B
6
Posts: 40
Reputation: 1,005

Post » Wed Oct 16, 2013 2:59 am

There is only the one plugin. Running the exported code is different from running from C2, as all the rules and security of the webserver itself now come into play. Again, looking at the logs may help.
ImageImage
B
66
S
19
G
121
Posts: 3,195
Reputation: 72,852

Post » Wed Oct 16, 2013 6:00 pm

thank you for all. Today I entered the next web page in the plugin and I have updated the plugin manually. I open it in google but if I open the firefox and windows 7. I will keep trying. thanks
B
6
Posts: 40
Reputation: 1,005

Post » Sun Oct 27, 2013 9:51 pm

Good afternoon, I'm having problems with the google browser and stuck me with the phrase "pre-loading .........." and does not work. with google I can not open, but with mozilla firefox opens but if you get stuck because the keys do not light up. I tried to export it in different ways and still not working but without embargoes'm surprised because if it works when I press the preview button "run layout".
I want to know if you could review the application in different browsers.
B
6
Posts: 40
Reputation: 1,005

Post » Mon Oct 28, 2013 3:25 am

It does work in Chrome. I've suggested before that you need to hit F12 and look at the console log to see what errors are being reported. Have you exported any other C2 app that plays sound and confirmed that it works?
ImageImage
B
66
S
19
G
121
Posts: 3,195
Reputation: 72,852

Post » Mon Oct 28, 2013 11:22 pm

Viewport target-densitydpi is not supported. index.html:9
BHT_MIDI using OGG c2runtime.js:14762
Uncaught SecurityError: An attempt was made to break through the security policy of the user agent.
B
6
Posts: 40
Reputation: 1,005

Post » Mon Oct 28, 2013 11:50 pm

What about any other app that just plays a sound?
ImageImage
B
66
S
19
G
121
Posts: 3,195
Reputation: 72,852

Post » Tue Oct 29, 2013 5:19 pm

its ok
B
6
Posts: 40
Reputation: 1,005

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: tnn112710 and 1 guest