[Plugin] Nickname, [Behavior] Nickname

Post your completed addons to share with the community

Post » Thu Jan 31, 2013 6:08 am

https://dl.dropbox.com/u/103248101/Files/NICKNAMEDANUYOS.capx

Hi thanks.. I explained what I want to achieve inside the capx...

This is build with latest r117... the problem is the same as 116
Image
B
42
S
11
G
5
Posts: 269
Reputation: 10,880

Post » Thu Jan 31, 2013 6:35 am

@danuyos

You need to put "Yellow" sprite into the target family, so that the engine could pick them together.
Note: this plugin does not "assign object's family" dynamically.rexrainbow2013-01-31 06:35:54
B
97
S
22
G
178
Posts: 4,120
Reputation: 104,047

Post » Thu Jan 31, 2013 6:54 am

wow! ok thanks very much, your plugins are very helpful!!
Image
B
42
S
11
G
5
Posts: 269
Reputation: 10,880

Post » Tue Feb 05, 2013 11:46 am

@ rexrainbow

Thank you for the great plugin!

It seems that 'On created' triggers are not being triggered when creating objects through this plugin(r117). I am using the 'insert into family' version of creating things. Is there something I'm doing wrong or perhaps a bug in the plugin?

Thank you again, this plugin has been huge help for me :)vee412013-02-05 11:46:40
B
24
S
8
G
7
Posts: 756
Reputation: 7,192

Post » Wed Feb 06, 2013 9:51 am

@vee41

It's a plugin bug, try to download nickname plugin again at first post. (I had changed the link)
Capxrexrainbow2013-02-06 09:53:45
B
97
S
22
G
178
Posts: 4,120
Reputation: 104,047

Post » Wed Feb 06, 2013 10:04 am

[QUOTE=rexrainbow] @vee41

It's a plugin bug, try to download nickname plugin again at first post. (I had changed the link)
Capx[/QUOTE]

Works like a charm now, you are the man rex! :)

Thank you!
B
24
S
8
G
7
Posts: 756
Reputation: 7,192

Post » Wed Feb 27, 2013 5:35 pm

Thank you again rex, this plugin is going to be very useful
B
38
S
8
G
3
Posts: 438
Reputation: 6,869

Post » Wed Feb 27, 2013 7:17 pm

@rexrainbow Is it possible to create objects by nickame that are in other layouts?
B
38
S
8
G
3
Posts: 438
Reputation: 6,869

Post » Thu Feb 28, 2013 1:37 am

@sheepy

Maybe not.
You need to set nickname object to global and the referenced sprite objects to global, too.
B
97
S
22
G
178
Posts: 4,120
Reputation: 104,047

Post » Thu Feb 28, 2013 5:50 pm

I cant set the nickname object to global, theres no option to do that ;/
B
38
S
8
G
3
Posts: 438
Reputation: 6,869

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest