[PLUGIN] Notifications v1.3

Post your completed addons to share with the community

Post » Tue Jun 23, 2015 10:54 am

@SirG , thank you so much, you rock! :)
composer - multimedia artist
www.eli0s.com/en/
B
67
S
26
G
4
Posts: 1,145
Reputation: 9,622

Post » Tue Jun 23, 2015 7:41 pm

This is GRATE, THANK YOU. At this point this is not just a notification but rather so much more. A must have plugin for any game.
B
33
S
8
Posts: 62
Reputation: 2,043

Post » Sun Jun 28, 2015 6:10 am

here's another thought; a condition to check if the notification is visible, this way if you click on the notification you will not trigger the sprite underneath.
For example if you have a clickable sprite underneath the notification you can give the condition -
On click sprite
if notification not visible ->sprite action...
B
33
S
8
Posts: 62
Reputation: 2,043

Post » Sun Jun 28, 2015 10:22 pm

@cristiart, i don`t know is it really need?
ImageImage
B
76
S
25
G
7
Posts: 190
Reputation: 10,206

Post » Mon Jun 29, 2015 3:17 am

I'm using your plugin on a game I'm making, and sometime I have objects/sprites behind the notification, so when you click on it you also click on the sprite behind which is suppose to do something else when you click on it...
B
33
S
8
Posts: 62
Reputation: 2,043

Post » Sun Aug 02, 2015 3:07 am

Thanks SirG, I'll be using this in my entry of IGMC (If I get it done xD)

I will most likely use this for info to the player, and dialog!! It's perfect for what I needed, and I wasn't even looking xD
Eat ALL THE BACON!
B
44
S
17
G
3
Posts: 289
Reputation: 4,966

Post » Wed Aug 05, 2015 9:51 pm

Seems like when I have multiple click notifications up at one time, when you click 1, it activates all of them!

anyone else having this problem?
Eat ALL THE BACON!
B
44
S
17
G
3
Posts: 289
Reputation: 4,966

Post » Sat Nov 07, 2015 7:27 pm

Is anyone else getting the problem that when using this plugin and you export, you get a black screen?
B
30
S
7
G
3
Posts: 366
Reputation: 6,252

Post » Mon Nov 09, 2015 3:40 pm

@InvaderX are you using minification?
ImageImage
B
76
S
25
G
7
Posts: 190
Reputation: 10,206

Post » Wed Nov 11, 2015 12:28 am

@SirG Yes, I am. Does that break it?
B
30
S
7
G
3
Posts: 366
Reputation: 6,252

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: Phacanu and 0 guests