[PLUGIN] Paster

Post your completed addons to share with the community

Post » Sun Jan 01, 2017 12:12 am

adcornaglia wrote:
R0J0hound wrote:@digitalsoapbox
I've only tried a handful of the bundled effects with paster, but I was only aware of effects pasting wrong, not causing an error.

I guess it can be marked as a limitation, as I've been avoiding working on any plugins lately.

@R0J0hound & @digitalsoapbox can't you just apply an effect to the layer it's on?
πŸŽ‰ πŸŽ‡ πŸŽ† 🎊 πŸŽ† πŸŽ‡ 🎈 πŸ™ŒπŸΌ πŸ™ŒπŸ» πŸ™ŒπŸ½ πŸ™ŒπŸΎ πŸ™Œ HAPPY NEW YEARS !!! πŸ™Œ πŸ™ŒπŸΎ πŸ™ŒπŸ½ πŸ™ŒπŸ» πŸ™ŒπŸΌ 🎈 πŸŽ‡ πŸŽ† 🎊 πŸŽ† πŸŽ‡ πŸŽ‰


Not if we want to avoid the either 1 or 3 light limitation of the available Normal Map shaders.
B
70
S
40
G
24
Posts: 518
Reputation: 20,070

Post » Fri Jan 13, 2017 5:08 am

@R0J0hound

Hi there, I'm trying to use paster to load an image, and get the Paster.imageURL to upload the image to my web server. However, it doesn't work as I thought. The saved image ( on webserver) is not the image I load, it is just a blank white image, I think the blank white image is the paster default image.. Why am I not getting the loaded image url but paster itself's url?
B
48
S
20
G
6
Posts: 71
Reputation: 6,470

Post » Fri Jan 13, 2017 5:49 am

@johnkx
As I recall I didn't add an action to load an image into paster. You can paste objects to it, and then it should save with the paster.imageUrl expression.
B
91
S
31
G
103
Posts: 5,238
Reputation: 67,762

Post » Fri Jan 13, 2017 7:57 am

@R0J0hound I just checked, there's a Load Image in the action list, however, pasting the object works! Thanks alot!
B
48
S
20
G
6
Posts: 71
Reputation: 6,470

Post » Fri Jan 13, 2017 9:02 am

@R0J0hound I just tried pasting .png file to paster, the transparent background became black color background.. I guess, paster does not support .png file??
B
48
S
20
G
6
Posts: 71
Reputation: 6,470

Post » Fri Jan 13, 2017 9:26 am

@johnkx
It should work. The paster object should default to being completely transparent. If not you can clear it with an action. After that any transparent Sprite should be able to be pasted in as expected.
B
91
S
31
G
103
Posts: 5,238
Reputation: 67,762

Post » Fri Jan 13, 2017 10:16 pm

@R0J0hound thanks, it work!
B
48
S
20
G
6
Posts: 71
Reputation: 6,470

Post » Fri Jan 20, 2017 11:18 am

Great that Paster can use webgl effects - but Blend mode (additive) does not work.
B
21
S
5
G
2
Posts: 181
Reputation: 3,499

Post » Sat Jan 21, 2017 3:58 pm

@R0J0hound
I have a litle problem to render the tilemap layer in this capx:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/48851993/dualfunny_0.0.0.2.capx
Is a split screen game, I used the demo "QuantumBlast" to create this demo but I can't find the error
B
21
S
3
Posts: 77
Reputation: 1,112

Post » Mon Jan 23, 2017 12:58 am

@Odin
Only the part of the tilemap that is onscreen will paste, and since the player is offscreen nothing is drawn. That is done by C2 by design and under normal circumstances it reduces the render load. It isn't ideal for the paster plugin though. I found a workaround that involves leaving the paster object on screen and instead move the tilemap object.
how-do-i-draw-span-class-posthilit-tilemap-span-outside-of-viewport_p895388?#p895388

Such a workaround should probably be built in but I've lost interest in working on plugins unfortunately.
B
91
S
31
G
103
Posts: 5,238
Reputation: 67,762

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: alextro and 1 guest