[Plugin] Phonegap Admob

Post your completed addons to share with the community

Post » Mon Aug 04, 2014 7:09 pm

please not work this plugin!
B
3
Posts: 1
Reputation: 177

Post » Mon Aug 04, 2014 9:56 pm

@malcondita
your problem may be a export problem.
let's solve with
send me PM what you did, please
Construct2 Cordova Plugins (currently 87 plugins): https://www.scirra.com/store/construct2 ... ugins-1662

Construct2 Prototype Capx (currently 50 capx): https://www.scirra.com/store/games-with ... -capx-3088

Home page: http://cranberrygame.com
B
65
S
22
G
81
Posts: 780
Reputation: 46,631

Post » Fri Aug 08, 2014 8:23 pm

@malcondita
i just found not responding bug caused by previous update.
sent new version to your email.
sorry to cause inconvience to you.
Construct2 Cordova Plugins (currently 87 plugins): https://www.scirra.com/store/construct2 ... ugins-1662

Construct2 Prototype Capx (currently 50 capx): https://www.scirra.com/store/games-with ... -capx-3088

Home page: http://cranberrygame.com
B
65
S
22
G
81
Posts: 780
Reputation: 46,631

Post » Fri Aug 08, 2014 9:35 pm

Can I use this plugin in crosswalk https://github.com/gooogleadmob/phonegap-admob-plugin/ ?
B
25
S
4
G
2
Posts: 318
Reputation: 2,501

Post » Sat Aug 09, 2014 1:12 am

Yes, You can use Every phonegap plugin >= 3.0 in Crosswalk.
What feature do you like in that native plugin.
My phonegap admob c2 and native plugin already has banner and interstitial ad in android, ios and wp8.
Construct2 Cordova Plugins (currently 87 plugins): https://www.scirra.com/store/construct2 ... ugins-1662

Construct2 Prototype Capx (currently 50 capx): https://www.scirra.com/store/games-with ... -capx-3088

Home page: http://cranberrygame.com
B
65
S
22
G
81
Posts: 780
Reputation: 46,631

Post » Wed Aug 13, 2014 3:45 am

https://code.google.com/p/admob-phonegap/
phonegap plugin support ios and android.
B
2
Posts: 2
Reputation: 150

Post » Thu Oct 09, 2014 6:31 pm

@cranberrygame I don't know if its correct or not, but when I use "Smart Banner (Auto-size, recommended) this happen:

Image

I think it would be nice and extra size option, something like "Smart Banner (Auto-size, centered)
Like this:

Image

Thanks for your time!
B
93
S
31
G
11
Posts: 654
Reputation: 11,832

Post » Thu Oct 09, 2014 6:49 pm

@Iolva

Probably, it is a Google SDK problem (or Google server).

Second screen capture is seen most of time (I saw).

I think it's not so worried about.
Construct2 Cordova Plugins (currently 87 plugins): https://www.scirra.com/store/construct2 ... ugins-1662

Construct2 Prototype Capx (currently 50 capx): https://www.scirra.com/store/games-with ... -capx-3088

Home page: http://cranberrygame.com
B
65
S
22
G
81
Posts: 780
Reputation: 46,631

Post » Thu Oct 09, 2014 7:11 pm

@cranberrygame The second image is false! I mean, I edited it to show how the ad should be displayed.
B
93
S
31
G
11
Posts: 654
Reputation: 11,832

Post » Thu Oct 09, 2014 7:51 pm

@Iolva

Smart banner is 100% width banner.

And the plugin set smart banner at the bottom in your game.

Plugin function is normal.

We don't interfere in the banner-in-conten's shape.

I think it's not plugin bug but Admob SDK's banner contents shape bug.

Thanks
Construct2 Cordova Plugins (currently 87 plugins): https://www.scirra.com/store/construct2 ... ugins-1662

Construct2 Prototype Capx (currently 50 capx): https://www.scirra.com/store/games-with ... -capx-3088

Home page: http://cranberrygame.com
B
65
S
22
G
81
Posts: 780
Reputation: 46,631

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest