[Plugin] QR Code creator

Post your completed addons to share with the community

Post » Fri Oct 10, 2014 3:34 am

Message: millera is not yet permitted to post plain text URLS (300 rep required). 1 URLS removed. Why?
Good resource, now I'm using this, but your plugin seems also good, thank you for sharing.
B
2
Posts: 1
Reputation: 152

Post » Tue Dec 23, 2014 9:49 am

@Pode i thing your plugin is broken! :(

See its not working: viewtopic.php?f=147&t=121379
Banned User
B
32
S
6
G
5
Posts: 116
Reputation: 6,420

Post » Fri Feb 27, 2015 7:56 am

Does this QR Code creater support to dynamically generating a QR code with PHP?
I'm trying to generate QR codes on my website. All they have to do is have a URL in them, which a variable on my site will provide. What would be the easiest way to do this?
B
2
Posts: 2
Reputation: 156

Post » Thu Mar 05, 2015 9:34 am

I remember the qr code is not data matrix , even though they look like. But still thank you for sharing
B
2
Posts: 1
Reputation: 152

Post » Tue Oct 06, 2015 7:58 am

Awsome, thanks for people like you
B
103
S
25
G
42
Posts: 1,877
Reputation: 32,897

Post » Wed Mar 16, 2016 5:00 pm

@pode Is there any known limitation? This plugin works perfectly in my tests, but it simply doesn't display anything when I include it in my big project, even on an empty layout...

edit : nevermind, it's because of webgl... Damned. Any help on getting the image in a base64 string or something?
http://www.schizokoa.com we are a small game jam group, visit us!
B
25
S
6
G
1
Posts: 51
Reputation: 1,934

Post » Thu May 12, 2016 8:46 pm

You must change project properties, change "Enable WebGL" propeties to off. This must work.
B
3
Posts: 1
Reputation: 175

Post » Fri May 27, 2016 8:14 pm

@Pode can you add AZTEC code creator/ reader? this is very similiar as QR but 'newest'
B
103
S
25
G
42
Posts: 1,877
Reputation: 32,897

Previous

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Pab98 and 4 guests