[Plugin] rex_Container

Post your completed addons to share with the community

Post » Sat Dec 07, 2013 4:51 pm

@Moongaze
@lucid

Sorry, I could not get useful info from these post. So that I could not find bug.
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,109
Reputation: 103,021

Post » Sat Dec 07, 2013 9:25 pm

Hey rex. I meant to come back and edit this post with a "nevermind", it turned out the user was using an older version of the plugin. I copied that to the c2 folder, and it was fixed. Thanks!
Spriter Dev
B
87
S
21
G
12
Posts: 3,240
Reputation: 16,461

Post » Sat Apr 19, 2014 1:40 am

@rexrainbow First of all, Thank you for such a wonderful plugin. Now, when I try to open the sample .capx, with C2 r167 release it says something like this:

---------------------------
Construct 2 Check failure
---------------------------
Check failure! This is probably a bug:

Loading sprite from pre-r47 project but can't find its old-style texture

Condition: FileExists(file.c_str())
File: Projects\ObjectType.cpp
Line: 619
Function: class std::unique_ptr<class ObjectType,struct std::default_delete<class ObjectType> > __cdecl ObjectType::CreateFromXmlElement(class ObjectFolder &,const class xml::element &,bool,const class ObjectType *)
Build: release 167 (64-bit) checked
Component: Construct 2 IDE
(Last Win32 error: 3)

You are using a 'checked' release of Construct 2, intended for testing, which causes certain errors to be reported this way. Hit Ctrl+C to copy this messagebox - it's useful information for the developers, so please include it with any bug reports! Click 'Abort' to quit (unsaved data will be lost!),'Retry' to turn off messages for this session and continue, or 'Ignore' to continue normally.
---------------------------
Anular Reintentar Omitir
---------------------------

could you do something about it please?, or could you give me some indications about this bug so I can fix it my self?. Thank you again! :)
B
10
S
3
Posts: 75
Reputation: 864

Post » Tue Apr 22, 2014 9:59 am

Update

Disable the feature of assign image point in this plugin,



@Jhonathan Ibanez

I had updated this plugin to fix this bug, please try these capx again,
Sorry for response too late.
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,109
Reputation: 103,021

Post » Thu Apr 24, 2014 11:52 pm

@rexrainbow Thank you so much!! now it works :)
B
10
S
3
Posts: 75
Reputation: 864

Post » Tue Nov 18, 2014 5:24 am

Hi @rexrainbow, I am again getting the same below error when using this plugin...Could you let me know where to download the latest plugin ( I am unable to find it in your repository).

---------------------------
Construct 2 Check failure
---------------------------
Check failure! This is probably a bug:

Loading sprite from pre-r47 project but can't find its old-style texture

Condition: FileExists(file.c_str())
File: Projects\ObjectType.cpp
Line: 619
Function: class std::unique_ptr<class ObjectType,struct std::default_delete<class ObjectType> > __cdecl ObjectType::CreateFromXmlElement(class ObjectFolder &,const class xml::element &,bool,const class ObjectType *)
Build: release 167 (64-bit) checked
Component: Construct 2 IDE
(Last Win32 error: 3)

You are using a 'checked' release of Construct 2, intended for testing, which causes certain errors to be reported this way. Hit Ctrl+C to copy this messagebox - it's useful information for the developers, so please include it with any bug reports! Click 'Abort' to quit (unsaved data will be lost!),'Retry' to turn off messages for this session and continue, or 'Ignore' to continue normally.
---------------------------
Anular Reintentar Omitir
---------------------------
For game development / IT services contact - ravindra@actualconcepts.com

List of published iOS apps -
https://itunes.apple.com/us/artist/ravi ... d693234511
B
69
S
18
G
3
Posts: 332
Reputation: 6,783

Post » Tue Nov 18, 2014 5:46 am

@kmsravindra

Thanks, I had updated this plugin, please re-download and try it again.
This plugin did not have document. I might write one later.... later some days.
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,109
Reputation: 103,021

Post » Tue Nov 18, 2014 9:24 am

Thank you very much.
For game development / IT services contact - ravindra@actualconcepts.com

List of published iOS apps -
https://itunes.apple.com/us/artist/ravi ... d693234511
B
69
S
18
G
3
Posts: 332
Reputation: 6,783

Post » Tue Apr 28, 2015 7:58 am

I just stumbled across this older thread and the plugin thru another thread.
(Sorry for the dump questions, I am new to C2)

@rexrainbow

For my confusion: this plugin is different than the default container from C2, right?

My question: I have a couple of objects (lets say 10 symbols) and I need to assign them multiple times to different containers and to move the containers independetly. Is this possible with this plugin? And if so, is the plugin still supported? (it's not on your plug in page)

Cheers,
Dripple
B
7
S
2
Posts: 36
Reputation: 573

Post » Tue Apr 28, 2015 8:41 am

@dripple

This plugin made before official container feature. They are different things.
It too late to change the name of this plugin, and... I had missed the document on my schedule.
I still supported it, and let me find some time to finish the document.

Here is another kind of container for placing sprites/texts in a line/cycle.
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,109
Reputation: 103,021

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest