[PLUGIN] rex_Function2

Post your completed addons to share with the community

Post » Fri Nov 18, 2011 9:27 am

@rexrainbow any plans to updade your NINJA behavior?it seems not work with R68,i always get blank page if i enable it..
B
159
S
38
G
11
Posts: 229
Reputation: 17,361

Post » Fri Nov 18, 2011 9:44 am

I will create another thread to release it.
B
97
S
22
G
178
Posts: 4,118
Reputation: 104,043

Post » Fri Nov 18, 2011 9:51 am

great...ty Rex
B
159
S
38
G
11
Posts: 229
Reputation: 17,361

Post » Fri Dec 02, 2011 3:40 am

Thanks! Super useful! My current project has gone down ~50 or so events & actions after I started using this.
B
22
S
9
G
5
Posts: 122
Reputation: 5,386

Post » Tue Dec 13, 2011 1:35 am

I friend can you create a tutorial about how to use this plugin? I think this plug is awesome! The "function" need to be created in JS?
Thanks!
Be nice with others and with yourself!
My musics: https://soundcloud.com/vinians
My C2 Forum:
http://nmbr.forumeiros.com/
My Site:
http://www.dicasebytes.com.br
B
21
S
5
G
6
Posts: 166
Reputation: 4,885

Post » Tue Dec 13, 2011 3:22 am

For example of function plugin using in event sheet, it can be found at the first post of this thread.

For example of injecting javascript, hum... I need some days to prepare, actually, it is not completed yet.

Currently, I'm trying to make another plugin, to handle the game logic in javascript. Maybe it's more suitable then injecting javascript code in function.rexrainbow2011-12-13 04:51:23
B
97
S
22
G
178
Posts: 4,118
Reputation: 104,043

Post » Tue Dec 13, 2011 4:56 am

I use this plugin - great work :)
B
14
S
3
G
1
Posts: 25
Reputation: 1,289

Post » Tue Dec 13, 2011 5:08 am

Thanks.
Function plugin is important for me, not only to save events, but also to save the time of making plugin by combining with other plugins like [behavior] timer, [plugin] timeline, [plugin] worksheet, and [plugin] sync-function.rexrainbow2011-12-13 05:12:28
B
97
S
22
G
178
Posts: 4,118
Reputation: 104,043

Post » Tue Dec 13, 2011 4:12 pm

Found a bug with this plugin. To reproduce it: Create three layouts. On layout2 add On Function "Foo1" -> Make Something like Set Text to "Foo1"
then add On Start of Layout -> Call Foo1
On Layout 3 add On Start of Layout -> Set Text to "Layout3". On Layout1 add reference to Layout 2 then Layout3
Expected result when running : Text is "Layout3" .
Current result: Text is "Foo1"

That is, The call to Foo1 is preventing the execution of On Start of Layout for all other layouts after the layout where Foo1 executes.Kiyoshi2011-12-13 16:13:56
B
58
S
13
G
10
Posts: 632
Reputation: 12,505

Post » Wed Dec 14, 2011 12:49 am

Thanks.
I trace this case, but I can not fix it. The error seems come from engine. I will report to @Ashely.
B
97
S
22
G
178
Posts: 4,118
Reputation: 104,043

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: randomly and 4 guests