[Plugin] System date and time

Post your completed addons to share with the community

Post » Mon May 16, 2016 9:06 pm

Message: Josek5494 can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
Toddler wrote:WHERE do you download it ?
All I see in the document web site are the cap to download.


Up in the page, below "rex_date". Click on the word "plugin"

http://c2rexplugins.weebly.com/rex_date.html
B
11
S
5
G
1
Posts: 226
Reputation: 2,021

Post » Mon May 16, 2016 11:09 pm

Hi, I want to know the number of Hours since the last time my game was played.
Is THIS the plugin that does the job ?
B
11
S
3
Posts: 279
Reputation: 1,651

Post » Mon May 16, 2016 11:14 pm

Javascript error!
VersionError
http://localhost:50000/Rex_TimeAwayL_plugin.js, line 23 (col 7685)

This may be a bug in Construct 2 or a third party plugin or behavior - please report it to the developer following the bug report guidelines. Subsequent errors will be logged to the console.

I am using rex_time_awayL.7z.
B
11
S
3
Posts: 279
Reputation: 1,651

Post » Tue May 17, 2016 1:58 am

@Toddler

The sample capx works fine in my chrome browser.
What capx and browser are you using?


Edit: I updated rex_time_awayL plugin, you might try this new one.
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,108
Reputation: 103,019

Post » Tue May 17, 2016 11:50 am

I downloaded your updated plugin, it is wondering and amazing :)
But I have a question, when the app was first started [it has for example never started before], it will give a random value, subsequent opening is ok.

How do we fix the first open random value issue ?
B
11
S
3
Posts: 279
Reputation: 1,651

Post » Wed May 18, 2016 1:43 am

Upddate

rex_time_wayL plugin: "expression:ElapsedTime" returns 0 while get saved time first time.


@Toddler
Try this new version.
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,108
Reputation: 103,019

Post » Sat May 21, 2016 3:50 pm

It doesn't, it returns a random value.
Anyway I really appreciate your work, thanks to you my game is done.
I used local storage to handle the first load issue myself, other than that your plugin works perfectly !
Do you mind helping the rest of us with the Admob Plugin ? The official one is not working for iOS.
https://play.google.com/store/apps/deta ... cer.PigBoy
B
11
S
3
Posts: 279
Reputation: 1,651

Post » Sat May 21, 2016 3:59 pm

@Toddler

You might post a bug report to Ashley since it is an official plugin.
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,108
Reputation: 103,019

Post » Sat May 21, 2016 4:43 pm

Everybody have been trying to get through, there are no answer at this point.
Maybe you can come up with the same exact plugin that works exactly like the old one.
https://www.scirra.com/manual/184/admob

Everyone will be grateful for you.
B
11
S
3
Posts: 279
Reputation: 1,651

Post » Sun May 22, 2016 1:16 am

@Toddler

I don't have time, sorry. I am upgrading my firebase series plugins recently.
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,108
Reputation: 103,019

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests