[Plugin] Table (2D Dictionary)

Post your completed addons to share with the community

Post » Sat May 09, 2015 11:00 pm

@Lof - Hi and thank you :) ...you're right i must have forgotten to add it to the text capx. sorry about that.. i use it in my project so i know feature works but i just in case tested it anyway and add it to the example. You will find it at the bottom now if you wish to re-download the test capx for reference.

ands here's screenshot of the example on how to sort
Image

let me know if you find anything else i missed or if you have any questions.. thank you :)
B
20
S
7
G
1
Posts: 221
Reputation: 2,077

Post » Sat May 09, 2015 11:13 pm

Oh i see my problem now, it sorts the fields by value, I thought from the description that it was to sort the list by fields.

v1=aweasd
v2=sdfsd
v3=mdfg
v4=bdgds

Is this possible?
Image
B
67
S
26
G
12
Posts: 510
Reputation: 11,972

Post » Sat May 09, 2015 11:41 pm

@Lof - ah.. easy enough.. I just added it and updated the plugin.. if you re-download the plugin and the example capx again you will see at the bottom how to sort a list by fields instead of values.. the action is called "sort list by field".
B
20
S
7
G
1
Posts: 221
Reputation: 2,077

Post » Sat May 09, 2015 11:48 pm

Great, thanks a lot!!!
Image
B
67
S
26
G
12
Posts: 510
Reputation: 11,972

Post » Sat Jul 11, 2015 6:39 am

This plugin is exactly what I was looking for!
Thank you for putting the work in and saving me hours!!!
B
12
S
2
Posts: 39
Reputation: 1,082

Post » Tue Jul 14, 2015 6:51 pm

Is it possible to pick a random list item or field item?
B
68
S
30
G
9
Posts: 903
Reputation: 12,314

Post » Tue Jul 14, 2015 8:31 pm

I think that could be better accomplished using the random or choose functions available in C2. Not sure it would benefit much to add a "pick random" function to the table.

Here's an example of what I would do to pick a random key value
Image
B
20
S
7
G
1
Posts: 221
Reputation: 2,077

Post » Tue Sep 22, 2015 8:33 pm

@troublesum thanks for your plugin, it's really help a lot, i have a question, how can I get the first field value in a list, and the second value and so on. As I have a buying system, the first thing i bought need to be display in the first position in my bag. thanks.
B
11
S
3
Posts: 172
Reputation: 1,178

Post » Sat Oct 24, 2015 10:15 pm

Hi @troublesum, how do I go about saving the table to JSON? Does it automatically go to local storage?
B
11
S
5
Posts: 33
Reputation: 941

Post » Thu Oct 29, 2015 12:10 am

@actuallybrown - In the expression section there is a Table.AsJSON method that returns the entire object as a JSON string.
B
20
S
7
G
1
Posts: 221
Reputation: 2,077

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: moutenet and 0 guests