[Plugin] tag text

Post your completed addons to share with the community

Post » Wed Jul 13, 2016 8:58 am

@RBuster

I am still surveying web-font. Sorry I can not answer now.

"stretch the text"? It might not possible in tagtext object.
B
108
S
26
G
267
Posts: 4,456
Reputation: 149,747

Post » Fri Oct 28, 2016 9:42 am

Update

Add "action:set stroke color".
B
108
S
26
G
267
Posts: 4,456
Reputation: 149,747

Post » Fri Nov 04, 2016 8:47 am

Update

Now image could be inserted into text by tag definition.
B
108
S
26
G
267
Posts: 4,456
Reputation: 149,747

Post » Wed Nov 23, 2016 1:11 pm

Hi Rex and friends,

i use today the Tag Text plugin. It's great !

But i don't found how to add a background and a border to have a sort of AdvancedTextBox, but more beautifull !
B
10
S
3
Posts: 81
Reputation: 828

Post » Wed Nov 23, 2016 4:29 pm

@dahu

It is possible to fill background with color or draw a border, but I don't have plan to add these recently, add them to my TODO list, thanks for these suggestions.
B
108
S
26
G
267
Posts: 4,456
Reputation: 149,747

Post » Thu Nov 24, 2016 2:01 pm

@Rex
thank's for the moment for your reply
dahu
B
10
S
3
Posts: 81
Reputation: 828

Post » Wed Dec 14, 2016 6:38 am

Now that this supports even inserting images it's almost perfect as far I'm concerned but one small issue I have is that to do tooltips for certain words I would need to get start and end coordinates of a word within a string and while I probably can do that by doing stuff like setting another instance of a TagText to just one line of text ending at the word I want and getting TextHeight and TextWidth for that but it would be a lot less trouble and possibly faster if there was a expression to find X or Y of a word, something like system.find expression but for coordinates instead of index and with parameters to get either start or end of the text.
B
17
S
6
G
1
Posts: 41
Reputation: 1,725

Post » Wed Dec 14, 2016 11:50 pm

@Maukka

Sorry, I don't have plan for this feature recently.
B
108
S
26
G
267
Posts: 4,456
Reputation: 149,747

Post » Wed Feb 08, 2017 8:00 am

Thanks for your great work @rexrainbow !

Is it possible to add Width parameter for Stroke ?

I tried to add some new css style with "Set custom property" but no result..
What is the role of "Set custom property" ?
B
18
S
4
Posts: 84
Reputation: 2,085

Post » Sun Feb 12, 2017 12:13 am

Update

Add parameter "Line width" in "action: Set stroke".

@amkp

Try this new version.
And here is a sample capx of custom properties, to configure typing speed.
B
108
S
26
G
267
Posts: 4,456
Reputation: 149,747

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: norman74 and 2 guests