[Plugin] tag text

Post your completed addons to share with the community

Post » Tue Apr 01, 2014 7:43 am

@sheepy

It is possible, but I don't have enogh time, sorry I could not implement recently.
I try to write some document for my older plugins.
B
108
S
26
G
267
Posts: 4,455
Reputation: 149,745

Post » Tue Apr 01, 2014 7:46 am

@Smolli

official text plugin and my rex_tagtext plugin could run at cocoonJS. You might try them again,
B
108
S
26
G
267
Posts: 4,455
Reputation: 149,745

Post » Wed Apr 02, 2014 3:02 am

@rexrainbow I'm not experienced in how plugins work exactly, but I wonder if you could look into the latest Ejecta wrapper. I'ts a really really nice iOS wrapper, however rex_tagtext seems to simply not work. I believe Ejecta is going to gain more popularity as CocoonJS seems to not updat

When I tested it, using a typewriter effect, I noticed that it did work in terms of masking the <class> type stuff as the type writer effect typed out in real time (i had to increase the type text speed to mask the brief time you could actually see the <class> stuff appear, but when the <end> part appears the other side the <stuff> would vanish but the text in between would still not appear bold and/or italics.

This same plugin ran through a browser shows the text fine. So it just seems like for whatever reason, using Ejecta ignores the bold / italics request

Thanks!
Caleb
B
59
S
9
G
1
Posts: 939
Reputation: 6,545

Post » Thu Apr 03, 2014 10:53 pm

@rexrainbow no problem, take your time ;]
B
38
S
8
G
3
Posts: 439
Reputation: 6,876

Post » Tue Jul 15, 2014 8:12 pm

Thanks for this great plugin!
B
9
S
1
Posts: 97
Reputation: 715

Post » Sat Oct 18, 2014 11:04 pm

Thank you, @rexrainbow

This plugin (and many others that you already created) saved me.
B
74
S
13
G
4
Posts: 1,000
Reputation: 8,041

Post » Sat Dec 20, 2014 6:51 pm

This plugin is a lifesaver. I was so disappointed when I discovered that C2 couldn't do this natively. Going forward, all of my text objects will be TagText objects!
B
9
S
1
Posts: 33
Reputation: 612

Post » Sun Dec 21, 2014 1:41 am

My only complaint is if the text block has line breaks after a class. It seems to randomly add an extra line break. Hmmmm...
B
9
S
1
Posts: 33
Reputation: 612

Post » Sun Dec 21, 2014 2:21 am

Sestenes wrote:My only complaint is if the text block has line breaks after a class. It seems to randomly add an extra line break. Hmmmm...


Could you please provide a sample capx? So I could fix this bug by this capx.
B
108
S
26
G
267
Posts: 4,455
Reputation: 149,745

Post » Sun Dec 21, 2014 6:13 pm

@rexrainbow: Could you please provide a sample capx? So I could fix this bug by this capx.


Here's a sample of the problem I'm talking about. To see the problem, just load the game, select "Continue Adventure", enter any credentials you want to start playing. Use the arrow keys to wander around (don't go into the town unless you need to visit the inn) until you get into combat. In the battle screen, you will notice the extra line breaks when either you or the mob scores a hit. The text class I'm using is <class='red'>, and the style is just that, rgb(255, 0, 0).

I defined the class on the "Styles" event sheet, and all of the other relevant code you'll want to see is on the "Ev Battle" event sheet. You will notice that I replaced the old txto_battleLog text object with one of your Tag Text objects, and called it txto_battleLog_NEW. Lines 47 and 50 are where I invoke the "red" class. On those same lines I have disabled versions of them that don't invoke the class. You can see for yourself that when you don't invoke the "red" class, there are no extra line breaks, but when you do there are.

I assure you that the Tag Text object is plenty wide; there is ample room for the appended text (most any of the lines that may pop up shouldn't need to word wrap).

In the sample screenshot you can see the extra line break I'm talking about, but oddly enough it doesn't always appear in the line where I invoke the "red" class. Sometimes it appears later in the text block. In the "Ev Battle" event sheet you can see that every combat round I append lots of separate lines of text, depending on what happens. So sometimes this extra line break appears further down the text than where the "red" class is invoked. Really odd.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
9
S
1
Posts: 33
Reputation: 612

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests