[PLUGIN] Texture Setter

Completed plugins, behaviors and effects.

Post » Sat Aug 06, 2011 10:05 pm

It should be fine for pixelscalling on any system.
B
88
S
30
G
90
Posts: 5,114
Reputation: 60,839

Post » Tue Sep 06, 2011 7:01 pm

So what's up with one layout problem? I couldn't find a proper workaround for this...
B
80
S
23
G
6
Posts: 240
Reputation: 7,761

Post » Tue Sep 06, 2011 9:15 pm

[QUOTE=Android-Music] So what's up with one layout problem? I couldn't find a proper workaround for this...[/QUOTE]

I haven't noticed this. Do you have a cap showing the bug?
"Construct 4 lets YOU make advanced games! (but not play them)" Construct Classic - Examples Kit
B
107
S
38
G
17
Posts: 2,169
Reputation: 18,933

Post » Mon Sep 12, 2011 4:24 pm

Ok, a simple test cap just to check if it works - press any key to go to layout 2. http://dl.dropbox.com/u/1306951/123.cap
2 objects in the right - sprite and canvas upon it, on the left - sprite that receives the texture from canvas. Sorry for a rough cap!Android-Music2011-09-12 16:26:26
B
80
S
23
G
6
Posts: 240
Reputation: 7,761

Post » Mon Sep 12, 2011 6:00 pm

[QUOTE=Android-Music] Ok, a simple test cap just to check if it works - press any key to go to layout 2. http://dl.dropbox.com/u/1306951/123.cap
2 objects in the right - sprite and canvas upon it, on the left - sprite that receives the texture from canvas. Sorry for a rough cap![/QUOTE]

The second layout has no event to set texture. However, there is also a bug. You'll need to use an Always event instead of a Start of layout event. Not sure if this causes performance issues, but it works.

I assume this bug is due to how other layouts load after the first...

Edit: Here is a cap of it working.Jayjay2011-09-12 18:04:50
"Construct 4 lets YOU make advanced games! (but not play them)" Construct Classic - Examples Kit
B
107
S
38
G
17
Posts: 2,169
Reputation: 18,933

Post » Mon Sep 12, 2011 6:46 pm

Aaah, silly me, I would have never really guessed to do it this way! Jayjay, I owe you thousand thanks, you really helped me out, man! :3
B
80
S
23
G
6
Posts: 240
Reputation: 7,761

Post » Tue Sep 13, 2011 4:05 am

[QUOTE=Android-Music] Aaah, silly me, I would have never really guessed to do it this way! Jayjay, I owe you thousand thanks, you really helped me out, man! :3[/QUOTE]

No problem =] Good luck on your game!
"Construct 4 lets YOU make advanced games! (but not play them)" Construct Classic - Examples Kit
B
107
S
38
G
17
Posts: 2,169
Reputation: 18,933

Previous

Return to Completed addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest