[PLUGIN] Timeline

Post your completed addons to share with the community

Post » Wed Dec 12, 2012 3:36 pm

How does that capx call the cb function when the function object isn't in the layout?
B
19
S
3
G
2
Posts: 212
Reputation: 4,011

Post » Wed Dec 12, 2012 3:43 pm

@kenhes

I recommend user uses official function plugin (without rex_function plugin). The official function plugin is a global object, it might not have this problem.
B
97
S
22
G
179
Posts: 4,124
Reputation: 104,555

Post » Wed Dec 12, 2012 8:13 pm

Oddly, I get an error when I use the official Function instead of yours.

B
19
S
3
G
2
Posts: 212
Reputation: 4,011

Post » Thu Dec 13, 2012 12:09 am

@kenhes

Try re-downloard plugin again (link). If this bug still existed, please provide the test capx.

BTW, "call function at different layout" is another question, you might put this question at "How do I...".rexrainbow2012-12-13 00:12:14
B
97
S
22
G
179
Posts: 4,124
Reputation: 104,555

Post » Sat Jan 05, 2013 8:52 am

Newbie Question: How do you download your plugin folder, I click timeline and it opens another tab with all these weird characters.
B
7
S
2
G
3
Posts: 39
Reputation: 2,612

Post » Sun Jan 06, 2013 5:02 am

@Gamezilla

1. Right click the download link
2. save the file
3. the file is a 7z zip file actually, unzip it


Or you could use my plugin repo.
B
97
S
22
G
179
Posts: 4,124
Reputation: 104,555

Post » Sat Feb 09, 2013 5:23 pm

I have problem with the first step.



For now, I copy paste the action line from your example. But I cannot do step-by-step putting in the action to my event page. Either I do not know which option to choose or there is simply no way to do it with point and click.
B
4
Posts: 1
Reputation: 602

Post » Sun Feb 10, 2013 9:09 am

@cvl4317

You could use official function object, see this post.
B
97
S
22
G
179
Posts: 4,124
Reputation: 104,555

Post » Wed Apr 24, 2013 5:13 am

Update:

Support save/load system (r124+)
B
97
S
22
G
179
Posts: 4,124
Reputation: 104,555

Post » Mon Jun 03, 2013 2:18 pm

[quote]
- Now the timer at Timeline plugin could use official function plugin to be it's callback.
Sample Capx
[/quote]

Your sample capx is 404. (quote is from http://www.scirra.com/forum/plugin-timeline_topic46150_post367708.html#367708 )keroberos2013-06-03 14:18:49
I got a game that you multiply, breath fire with two heads and brawl foes to oblivion with your clones: http://www.newgrounds.com/portal/view/660664 (use Chrome on Windows for best performance)

My sites:
http://twinblazar.deviantart.com
http://twinblazar.newgrounds.com
https://twitter.com/twinblazar
http://www.pixiv.net/member.php?id=15072448
B
24
S
9
G
11
Posts: 409
Reputation: 8,042

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests