[PLUGIN] Updated LayoutTransition V1.2 - Layouts Transitions

Post your completed addons to share with the community

Post » Mon May 11, 2015 3:15 pm

Message: sandronize is not yet permitted to post plain text URLS (300 rep required). 1 URLS removed. Why?
hmmg wrote:@sandronize can you give me a capx ? or a screenshot of the Eventsheet


Hi,
here's the capx
B
6
S
1
Posts: 55
Reputation: 545

Post » Mon May 11, 2015 3:19 pm

sandronize is not yet permitted to post plain text URLS (300 rep required). 1 URLS removed

can you upload it as an attachement File ?
B
28
S
9
G
9
Posts: 294
Reputation: 7,069

Post » Mon May 11, 2015 3:20 pm

hmmg wrote:@sandronize can you give me a capx ? or a screenshot of the Eventsheet

I cannot send you files because of my rep here is not enough
how can I do?
B
6
S
1
Posts: 55
Reputation: 545

Post » Mon May 11, 2015 3:22 pm

can you upload it as an attachement File ?
B
28
S
9
G
9
Posts: 294
Reputation: 7,069

Post » Mon May 11, 2015 3:23 pm

or here is my email "[email protected]"
B
28
S
9
G
9
Posts: 294
Reputation: 7,069

Post » Mon May 11, 2015 3:28 pm

hmmg wrote:or here is my email "[email protected]"

ok sent
B
6
S
1
Posts: 55
Reputation: 545

Post » Mon May 11, 2015 3:32 pm

it's working perfectly for me, did you update the plugin to the lastest version ?
B
28
S
9
G
9
Posts: 294
Reputation: 7,069

Post » Thu May 14, 2015 4:04 pm

Its not working on intelXDK test lab
Android(Note3 Android5.0)=working great
iOS(iPhone6Plus IOS8.2)=crash
B
17
S
7
Posts: 360
Reputation: 2,202

Post » Thu May 14, 2015 5:09 pm

Nice Thanks :)

I get this error when running your demo.capx using the latest version of the plugin.

---------------------------
Construct 2 Check failure
---------------------------
Check failure! This is probably a bug:

Plugin of non-world type specified 'rotatable'

Condition: !(plugin_type == era::pt_objecttype && rotatable)
File: Projects\ObjectType.cpp
Line: 37
Function: __cdecl ObjectType::ObjectType(class Project &,class ObjectFolder &,class Plugin *,const class std::basic_string<wchar_t,struct std::char_traits<wchar_t>,class std::allocator<wchar_t> > &,unsigned __int64)
Build: release 204.2 (64-bit) checked
Component: Construct 2 IDE
(Last Win32 error: 0)

You are using a 'checked' release of Construct 2, intended for testing, which causes certain errors to be reported this way. Hit Ctrl+C to copy this messagebox - it's useful information for the developers, so please include it with any bug reports! Click 'Abort' to quit (unsaved data will be lost!),'Retry' to turn off messages for this session and continue, or 'Ignore' to continue normally.
---------------------------
Abort Retry Ignore
---------------------------

If i ignore it the transitions still work fine.
Any ideas?
B
51
S
16
G
9
Posts: 1,098
Reputation: 11,252

Post » Thu May 14, 2015 5:44 pm

i get that Error when , I use a Non-Stable version . but try to update to the last version1.2.1 and let me know if you still have that problem
B
28
S
9
G
9
Posts: 294
Reputation: 7,069

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests