[PLUGIN] While-loop

Post your completed addons to share with the community

Post » Wed Jan 18, 2012 7:12 am

While-loop
(Update: 2012/02/15)

A very small plugin.
While-loop will repeat if the "condition value" is larger then 0.
[code]while (condition value > 0)
{
    do something...
}[/code]

Example



Remember to set initialize condition value before entering while-loop, and don't forget to set the condition value equal or less then 0 to leave while-loop.

Using more then one while-loop object to implement multi-layer while-loop. rexrainbow2012-02-15 03:08:14
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,109
Reputation: 103,021

Post » Wed Jan 18, 2012 11:52 am

Very useful! And long overdue.
B
25
S
8
G
7
Posts: 184
Reputation: 6,040

Post » Fri Jan 20, 2012 2:44 am

^thanks! i love this (and your function plugin)
B
29
S
5
G
6
Posts: 58
Reputation: 5,121

Post » Fri Jan 20, 2012 6:36 am

Yeah! This will be very handy!
Thanks rex!
B
107
S
40
G
10
Posts: 456
Reputation: 13,202

Post » Sat Jan 28, 2012 12:50 am

How could one implement a time based trigger?

System --> wait makes the plug in break down.

><

Thanks!
B
11
S
3
G
2
Posts: 110
Reputation: 2,410

Post » Sat Jan 28, 2012 1:06 am

@Khaz

Try Timeline plugin, or Timer behavior.rexrainbow2012-01-28 01:11:14
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,109
Reputation: 103,021

Post » Sat Jan 28, 2012 1:54 am

I keep getting a 'trigger found as subevent to loop::not allowed' error

mind pointing out what is wrong?



Thanks a lot for your help. :)
B
11
S
3
G
2
Posts: 110
Reputation: 2,410

Post » Sat Jan 28, 2012 3:19 am

@Khaz
Uh, I'm not sure...
I guess that C2 editor does not allow add a sub-condition with "condition:while", so you can put sub-condition into sub-event.
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,109
Reputation: 103,021

Post » Sat Jan 28, 2012 3:45 am

Would you mind taking a look at my .capx

Appreciated. :)
B
11
S
3
G
2
Posts: 110
Reputation: 2,410

Post » Sat Jan 28, 2012 5:03 am

@Khaz

This problem is caused by "function plugin", you can not put "Condition:on function" into sub-event.

Condition with green arrow like "start of layout" can not be put in sub-event.rexrainbow2012-01-28 05:04:20
B
97
S
22
G
176
Posts: 4,109
Reputation: 103,021

Next

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests