[Plugin] Windows Phone Updated - New Tutorial!

Post your completed addons to share with the community

Post » Fri May 24, 2013 2:09 pm

Thank you very much for the update! But link seems to be still the old plugin (3 months ago).

Now updated for me. Thank you very much for your work!DiscoFish2013-05-24 14:43:22
B
53
S
7
G
6
Posts: 51
Reputation: 7,136

Post » Fri May 24, 2013 2:34 pm

@thehen Finally! Thank you so much for the update!
B
12
S
4
G
1
Posts: 104
Reputation: 1,512

Post » Fri May 24, 2013 2:57 pm

@DiscoFish @tipztv updated link!
Moderator
B
72
S
13
G
11
Posts: 900
Reputation: 11,783

Post » Fri May 24, 2013 4:10 pm

@thehen thanks for the updates, I see the new features, but I still get a few problems.

The direct export doesn't produce any sound now, only way I can get sound is to copy everything but the runtime, but if I do that, I cannot close the browser without quitting the entire app.

The direct export also doesn't respond to my back button events, just quits the entire app instead, not sure if that is intentional or not. :/
B
24
S
5
G
1
Posts: 89
Reputation: 3,015

Post » Fri May 24, 2013 5:21 pm

@gamepopper have you read the instructions on the first post? You need to copy c2runtime, images and audio into the project provided.
Moderator
B
72
S
13
G
11
Posts: 900
Reputation: 11,783

Post » Fri May 24, 2013 6:30 pm

@thehen ah that would explain it. I'll try it now =^^;=
B
24
S
5
G
1
Posts: 89
Reputation: 3,015

Post » Fri May 24, 2013 9:44 pm

Good news, external URL works!

Bad news: On occasion an Unhandled Exception gets thrown when trying to press the back button.
Also any URLs starting with HTTPS do not open.
Other than that, I got a working build and I've just submitted it. :)
B
24
S
5
G
1
Posts: 89
Reputation: 3,015

Post » Sat May 25, 2013 4:57 pm

To all users who upgraded from the old plugin to the new one, if you use the On app deactivated condition, be sure to remove it or your project will be broken.
B
12
S
4
G
1
Posts: 104
Reputation: 1,512

Post » Sun May 26, 2013 3:52 pm

@thehen I'm wondering why you removed the on deactivated condition. How can I pause the game automatically when the user switch to something else? In many cases, the game is just deactivated, it has not reached the tombstone state
B
12
S
4
G
1
Posts: 104
Reputation: 1,512

Post » Sun May 26, 2013 4:26 pm

@tipztv that's what the browser suspended condition should do. You can see an example of implementation in the provided capx.
Moderator
B
72
S
13
G
11
Posts: 900
Reputation: 11,783

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests