[PLUGIN] Zack0Wack0's Construct 2 Plugins

Post your completed addons to share with the community

Post » Sun Jan 29, 2012 3:50 pm

Zack your plugins wont work for build 77
B
35
S
16
G
16
Posts: 2,222
Reputation: 16,589

Post » Mon Feb 06, 2012 9:19 pm

Apparently the url from the OP has changed.
Try https://github.com/z0w0/construct2-zack0wack0 to access zack0's github.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Mon Feb 06, 2012 9:25 pm

Also @kbdmaster how does websocket not work with r77 ?
I've just installed it in r78 from the github repositery and I appear to be able to use them.
Download and install from the socket-io folder.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Mon Feb 06, 2012 10:59 pm

yay!!! thanks @Kyatric
B
35
S
16
G
16
Posts: 2,222
Reputation: 16,589

Post » Sun Feb 12, 2012 1:22 pm

Did anyone connect the client to a server using the plugin
?
If anyone did , how?
(Tutorial + serverfile)
B
35
S
16
G
16
Posts: 2,222
Reputation: 16,589

Post » Mon Feb 13, 2012 9:57 pm

Thank for the plugin.

I made a client using the "socket-websockets" version but i got this error when running it:
[QUOTE]"Uncaught TypeError: Can't add property socket, object is not extensible"[/QUOTE]

solved by adding this line inside the "runtime.js" after the line "this.lastPort = 80;":
[QUOTE]this.socket = undefined;[/QUOTE]

Here is a working simple client+server example:

Client: http://www.mediafire.com/?qvadyqwqwx692ya
Server: http://www.mediafire.com/?2soipgu5ug6s3wv

The server is done in ruby with em-websocket so you will need them in order to run it.afgho2012-02-13 22:00:56
B
6
S
1
G
1
Posts: 18
Reputation: 1,004

Post » Tue Feb 14, 2012 5:57 am

allright, install rubygem on rails + rubygem-addressable-2.2.6 + rubygem-eventmachine-0.12.10 + rubygem-em-websocket-0.3.5

placed client-side script on host and see black screen only(
Where my fault?

URL: http://deaftv.ru/websocket/Shardik2012-02-14 05:59:08
B
8
S
4
Posts: 7
Reputation: 960

Post » Tue Feb 14, 2012 7:46 am

does it work in local? the browser log output some strange errors on that page
B
6
S
1
G
1
Posts: 18
Reputation: 1,004

Post » Tue Feb 14, 2012 12:38 pm

firebug get this:
http://undefined/socket.io/1/?t=1329223283181

wtf?

B
8
S
4
Posts: 7
Reputation: 960

Post » Tue Feb 14, 2012 4:47 pm

Ok tried it in firefox and it failed, don't know if it is related to your problem but i solved it by replacing this (in "runtime.js" of the plugin):

[CODE]if(!!WebSocket)
              socket = new WebSocket(uri);
          else
              socket = new MozWebSocket(uri);[/CODE]

by this:

[CODE]
          if ("WebSocket" in window || "MozWebSocket" in window)
          {
              var webSocketObject = "MozWebSocket" in window ? MozWebSocket : WebSocket;
              socket = new webSocketObject(uri);
          }
[/CODE]afgho2012-02-14 16:48:09
B
6
S
1
G
1
Posts: 18
Reputation: 1,004

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests