[Plugin]Board, Layout2Board [Behavior] Grid Move

Post your completed addons to share with the community

Post » Tue May 21, 2013 11:52 am

Thank you. I'll just try something like that.
B
2
Posts: 5
Reputation: 185

Post » Wed May 22, 2013 4:50 pm

@KLRG

Here is an example of using slg_movement plugin to control green chess approach to black chess.rexrainbow2013-05-22 17:44:26
B
97
S
22
G
177
Posts: 4,111
Reputation: 103,525

Post » Fri May 24, 2013 4:27 am

Update

[Behavior] Grid move: add "Action:Approach/Depart"
This action will let the chess move to neighbor to approach to target by shortest physical distance, or depart fro, target by longest physical distance.

It's another way to do approaching. (One way is using path finding.
But, the chess will be stuck in some cases like

The green chess will stay at that cell which has (local) shortest physical distance to target (black chess).
The path finding is smarter then "action:approach".rexrainbow2013-05-24 04:38:57
B
97
S
22
G
177
Posts: 4,111
Reputation: 103,525

Post » Mon Jul 08, 2013 9:11 am

Amazing!! It's very helpful.
B
2
Posts: 1
Reputation: 152

Post » Tue Jul 09, 2013 5:37 pm

Hi rexrainbow. First of all thank you for your plugins and behaviors, they are awesome.

But i have a problem with the CustomMove behavior. It simply doesn't work for me. I've made a board, bounded it to a SquareTx object, created the tiles and one chess. Then i've assigned a CustomMove behavior to the chess. I've added a keyboard object too and added a GridMove action to an On key pressed event. But it doesn't work, the chess doesn't move. I've checked some of your samples but i can't find a solution. So it'd be great if you could help me.

Here is my capx. https://docs.google.com/file/d/0B6gdXck1k_sHSlJKNE9mQTZXUU0

Thank you.pcp2013-07-09 17:39:53
B
12
S
1
Posts: 21
Reputation: 542

Post » Wed Jul 10, 2013 8:32 pm

[QUOTE=pcp] Hi rexrainbow. First of all thank you for your plugins and behaviors, they are awesome.

But i have a problem with the CustomMove behavior. It simply doesn't work for me. I've made a board, bounded it to a SquareTx object, created the tiles and one chess. Then i've assigned a CustomMove behavior to the chess. I've added a keyboard object too and added a GridMove action to an On key pressed event. But it doesn't work, the chess doesn't move. I've checked some of your samples but i can't find a solution. So it'd be great if you could help me.

Here is my capx. https://docs.google.com/file/d/0B6gdXck1k_sHSlJKNE9mQTZXUU0

Thank you.[/QUOTE]

I answer to myself to tell that i've found de solution. I was creating the tilemap and the chess outside the on start of layout event. Visually was working, but logically it wasn't.

Thanks anyway, it think this plugin will be very usefull for me.

Cheers :)
B
12
S
1
Posts: 21
Reputation: 542

Post » Wed Jul 10, 2013 9:46 pm

Hi. I think i've found a bug in the GridMove behavior.

I've created a board and added two instances of a chess in it. Then i've assigned a GridMove's move to to the chess for the four directions (up, down, left, right). I want it to move them together at the same time and it works perfectly with all directions but not for the right direction (if you press right, first moves the right instance of the chess and then the other)

Here's a capx wich explains this better.
https://docs.google.com/file/d/0B6gdXck1k_sHN3oySnhtVlM2T00/edit?usp=sharing
B
12
S
1
Posts: 21
Reputation: 542

Post » Thu Jul 11, 2013 3:42 am

@pcp

It's because that the left chess of these two chess will try to move to right first, and it found that there is a chess at it's right side. So that the left chess could not move to right.
A possible solution is assign different z index for both chess.
B
97
S
22
G
177
Posts: 4,111
Reputation: 103,525

Post » Thu Jul 11, 2013 5:11 pm

[QUOTE=rexrainbow] @pcp

It's because that the left chess of these two chess will try to move to right first, and it found that there is a chess at it's right side. So that the left chess could not move to right.
A possible solution is assign different z index for both chess.[/QUOTE]

Thank you so much! It works!
B
12
S
1
Posts: 21
Reputation: 542

Post » Sat Jul 20, 2013 9:36 am

Hey guys, has anyone managed to resize tiles from 32 by 32 to something?
B
3
Posts: 3
Reputation: 181

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests