[Plugin]CB Hash (MD5, SHA-1 and SHA-256)

Post your completed addons to share with the community

Post » Mon Dec 05, 2011 11:27 pm

Long overdue, CBHash is now compatible with R70.
Download link in the first post.

@theziggypops: It's OK now.
You can download it back from the first post and let me know if anything goes wrong.
I compiled/minify the tech demo example, no error appeared so it should be OK. If you discover any bug let me know.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793

Post » Tue Dec 06, 2011 1:06 am



i tried my app with the new plugin and recieved errors, so i thought i'd try your tech demo. I get errors on that too. I'm on r70 64bit.

B
4
S
1
G
1
Posts: 18
Reputation: 736

Post » Tue Dec 06, 2011 1:12 am

@theziggypops: Download it again.
I'm sorry, I messed up and compressed the wrong folder.

All should be fine now.Kyatric2011-12-06 01:13:33
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793

Post » Tue Dec 06, 2011 3:52 am

thanks for the quick update :D
B
4
S
1
G
1
Posts: 18
Reputation: 736

Post » Sat Dec 17, 2011 2:12 am

Just reporting. Installed update C2 r72 and then some plugins. CBhash plugin crashes Construct, and removing it from plugin folders solves the problem.   
B
11
G
3
Posts: 22
Reputation: 1,911

Post » Sat Dec 17, 2011 9:01 am

@jdforce: the problem is unlickely to be the plugin. I have it in the r72 too, and it doesn't crash.
In doubt, be sure to redownload it and copy again the files in there.
Maybe they got corrupted and somehow make C2 crash, but there is no logical reason to this.

Also, moving your post, since it's either a bug of CBHash, either a C2 bug.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793

Post » Sat Dec 17, 2011 3:02 pm

Kyatric, thanks for moving to the correct place.
I found that the problem is that somehow I installed both versions, one cbhash and the other cbhash release 70.
I kept the newer.
B
11
G
3
Posts: 22
Reputation: 1,911

Post » Sat Dec 17, 2011 3:21 pm

Ha yeah, this makes sense.

Glad to know it is solved.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793

Post » Thu Feb 09, 2012 4:02 pm

Hey Kyatric (same as Kyat from the IRC?)

It seemed the plugin didn't work anymore with r78. Since I'm very impatient I started debugging myself and think I solved the problems. Hope you don't mind.

EDIT:
seems like I got the wrong download link, version from first post works fine.Bicky2012-02-10 08:30:52
B
57
S
3
G
4
Posts: 23
Reputation: 4,219

Post » Fri Feb 10, 2012 3:09 am

Yes @Bicky, same person

Ho wdoes CBHash doesn't work with r78 ?
I've just tested with my currently installed version (so r70) and all appears to work fine.

Also I don't recall having seen any SDK change that would break compatibility.

Care to give me more informations about what's going wrong ? (how you use it, what messages are raised, etc...)
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,999
Reputation: 57,793

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests