[Plugin]CB Hash (MD5, SHA-1 and SHA-256)

Post your completed addons to share with the community

Post » Fri Oct 10, 2014 11:24 am

@Sestenes: Make sure to create a new folder in the "exporters\html5\plugins" folder, and not just copy the files at the root of the plugin folder.

Otherwise, I've just tested in r184, the plugin is working as intended and still compatible with the current version.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Sat Oct 11, 2014 2:35 pm

DoD_MD5_issues.capx


I understand how to install the plugin - I can interact with it inside of C2. I guess I'm just at a loss for how to get it to work. Is it as simple as setting the value of a variable to CBhash.MD5("data"), or do I need to prime that variable somehow? Does the plugin need to be initiated in any way? There must be something I'm missing.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
B
9
S
1
Posts: 33
Reputation: 612

Post » Sat Oct 11, 2014 3:24 pm

@Sestenes: Nothing to see with the Hash plugin, it's simply your text2 that isn't wide enough to display the whole hash.
When that happens, text objects just goes and display nothing.
Make your text2 far wider, and you will see the hash being displayed.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Sat Oct 11, 2014 4:07 pm

Wow, that's embarrassing. Thank you very much for the help!
B
9
S
1
Posts: 33
Reputation: 612

Post » Mon Feb 23, 2015 11:38 am

Any chance you can add Base64 encode and decode?
B
22
S
6
G
2
Posts: 50
Reputation: 2,161

Post » Mon Feb 23, 2015 12:19 pm

@ethanpil: I'm not sure I want to add anything to this plugin anymore. Also, base64 is encoding/decoding, not hashing so not really 100% relevant to the current plugin.
There are other third-part addons dealing with base64 as you can see in the list.
Are those not good enough ?
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Thu Oct 01, 2015 6:16 pm

Working great as of September 2015

Cheers
B
7
S
1
Posts: 21
Reputation: 485

Post » Wed Oct 21, 2015 8:11 pm

@Kyatric
How do I recover the value of the hash?
Last edited by derikvlog on Wed Oct 21, 2015 11:44 pm, edited 1 time in total.
B
11
S
1
Posts: 86
Reputation: 1,083

Post » Wed Oct 21, 2015 8:30 pm

@derikvlog: This is not an encryption/decryption system. It is just a hashing system.

It will just turn a string into a hash. You can't get a string out of the hash.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Mon Apr 11, 2016 4:37 pm

@Kyatric
Hi Kyatric,

would you mind updating the plugin (once again)? :D

Ive thrown an eye on this long ago - and now it comes to the point where hashs come in handy... and it doesnt work on the current C2 version :S
B
14
S
7
G
8
Posts: 110
Reputation: 5,258

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: GoGugutiGames and 7 guests