[PLUGIN]FlatUi Button + 7 Theme + 50 Icons ** Update V1.4 **

Post your completed addons to share with the community

Post » Fri Feb 06, 2015 9:41 am

@kmsravindra
Yea sure , will add those functions by this night ,i am in the university now :p
B
28
S
8
G
9
Posts: 294
Reputation: 6,964

Post » Sat Feb 07, 2015 8:07 pm

@all

Please update the plugin to the last Version
B
28
S
8
G
9
Posts: 294
Reputation: 6,964

Post » Sun Feb 08, 2015 5:02 am

@kmsravindra

I added a propertie "Text Align" You can set it to *** Left|Center|Right ***
and i added propertie "CSS" you can add padding to your button , because , when you align the text button right , the text will be so close to the right border , for this exemple just write "padding-right:5px;" in CSS propertie , it will add a 5 pixels space between your text and the right border , same thing for other directions

"padding-right:5px;"
"padding-left:5px;"
"padding-top:5px;"
"padding-bottom:5px;"

hope it's ok now , and let me know if you want some other changes
B
28
S
8
G
9
Posts: 294
Reputation: 6,964


Post » Sun Feb 08, 2015 11:54 am

@kmsravindra

Nop icon's height and width are static , they are related to the icon size , but i am trying to add a an Action to add custom Icons to the buttons , but it's gonna be a challenge :D
B
28
S
8
G
9
Posts: 294
Reputation: 6,964

Post » Sun Mar 01, 2015 12:10 am

Hi, great job on your addons.
I just wanted to point out though this warning message as this current plugin seems to be built upon one of the built-in plugins.

Not to hinder you down, just to make sure you are aware of it.
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
267
S
95
G
66
Posts: 7,210
Reputation: 73,086

Post » Sun Mar 01, 2015 12:18 am

@Kyatric

hey , yes i did use the Standard Button's plugin , but in edittime.js in "author" i wrote "Scirra Edited By HMMG"

,
B
28
S
8
G
9
Posts: 294
Reputation: 6,964

Post » Thu Jun 04, 2015 6:36 am

Hi ! Great plugin ! Any possibility to change button icon during run time ?
B
3
Posts: 1
Reputation: 177

Post » Sat Jun 06, 2015 3:53 pm

@AlexRudolf check you email
B
28
S
8
G
9
Posts: 294
Reputation: 6,964

Post » Mon Aug 17, 2015 7:17 pm

Thanks for your plugin. I feel it is little slower when clicked (tap) on mobile. Is it normal or do I have to use any other options in the plugin?
B
9
S
2
Posts: 59
Reputation: 763

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: DeXVinogradov and 1 guest