[PLUGIN]NativeLike Transition - LayoutTransition 2.1 Updated

Post your completed addons to share with the community

Post » Sun Jan 31, 2016 10:43 pm

Is it possible to have a transition load in my first layout before any player interaction?
B
7
S
2
Posts: 110
Reputation: 927

Post » Mon Feb 01, 2016 12:51 am

hey sorry i did not understand you
B
28
S
9
G
9
Posts: 294
Reputation: 7,064

Post » Mon Feb 01, 2016 9:44 am

I have two ave created a layout and added the plugin and the transition works fine going to the next layout, but, when going to the next one from that, the transition doesn't work.

Do I have to add the plugin to each layout I use?
B
7
S
2
Posts: 110
Reputation: 927

Post » Mon Feb 01, 2016 12:51 pm

I have got the plugin working as i want now, but i also have a short flash before the transition starts! is reverting to the previous version the only option?
B
7
S
2
Posts: 110
Reputation: 927

Post » Mon Feb 01, 2016 2:20 pm

Yes :'( but i will try again to fix that . i have already tried but with no luck . i will keep you updated :D
B
28
S
9
G
9
Posts: 294
Reputation: 7,064

Post » Tue Feb 02, 2016 9:43 am

Thanks, I hope you are able to resolve this flashing issue because everything else works perfectly.
B
7
S
2
Posts: 110
Reputation: 927

Post » Sat Feb 13, 2016 12:45 pm

Hello,

I noticed the HTML elements are moved when transition end. Here's a capx to illustrate.
https://www.dropbox.com/s/iy4s1ipft81fwhx/LayoutTransition-HTLMElementsMove.capx?dl=0

I already saw posts in this forum, that this plugin doesn't handle HTML elements but why does it move ?

By the way, thanks for your work.
B
14
S
4
Posts: 109
Reputation: 1,281

Post » Sat Feb 13, 2016 9:16 pm

Hey @Nabu0001 , they do move because what the plugin does actually do is , it create a new fake parent where i put the whole scene , after the transition end , it put everything back , maybe that cause the move
B
28
S
9
G
9
Posts: 294
Reputation: 7,064

Post » Sun Feb 14, 2016 12:12 am

Hi Can this be used on a Sprite for 3d effect flipping

Cheers
B
31
S
17
G
11
Posts: 348
Reputation: 8,636

Post » Sun Feb 14, 2016 1:43 am

hey sorry , it works only on Layouts as it's name says
B
28
S
9
G
9
Posts: 294
Reputation: 7,064

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: tccieslak and 2 guests