[PLUGIN]NativeLike Transition - LayoutTransition 2.1 Updated

Post your completed addons to share with the community

Post » Sun Jan 01, 2017 12:04 am

Thanks for all the fish!!! πŸŽ‰ πŸŽ‡ πŸŽ† 🎊 πŸŽ† πŸŽ‡ 🎈 πŸ™ŒπŸΌ πŸ™ŒπŸ» πŸ™ŒπŸ½ πŸ™ŒπŸΎ πŸ™Œ HAPPY NEW YEARS !!! πŸ™Œ πŸ™ŒπŸΎ πŸ™ŒπŸ½ πŸ™ŒπŸ» πŸ™ŒπŸΌ 🎈 πŸŽ‡ πŸŽ† 🎊 πŸŽ† πŸŽ‡ πŸŽ‰
B
51
S
26
G
8
Posts: 121
Reputation: 8,501

Post » Tue Feb 14, 2017 10:16 pm

Hi @hmmg, how can I go to different layouts with this plugin? I mean, if there are many buttons (each one for a different layout), how would the event sheet look like?
Because I can set a "Prepare Transition" action for each button clicked, but then, when "Is transition ready" triggers, it doesn't matter which button was clicked, as all buttons will prepare transition.
I know I could do this with a wait action, but this makes my game look laggy. I could also set a variable to identify which button was clicked, but my game does already have too many variables and too long event sheets. Isn't there any better way? Thank you for your help! :)
B
18
S
5
Posts: 127
Reputation: 1,482

Post » Wed Feb 15, 2017 8:43 am

@ChesVCF the 2 solutions you gave are the answers :p , and you can create them in another eventsheet then load it to your current working eventsheet.
B
28
S
9
G
9
Posts: 294
Reputation: 7,064

Post » Sun Mar 05, 2017 9:07 am

Love the transitions! Thanks for making this plugin :)
B
18
S
8
G
1
Posts: 2
Reputation: 1,943

Post » Thu Mar 09, 2017 8:59 am

Hello.
Just before the transition starts I have a black flash. (Which lasts about 1 image), on Firefox but not on Chrome.
Do you have any idea of the problem?
Thank you.
B
4
S
1
Posts: 39
Reputation: 430

Post » Thu Mar 09, 2017 4:50 pm

@christ59 send me a screenshot or a video of the problem , i did not really understand the problem
B
28
S
9
G
9
Posts: 294
Reputation: 7,064

Post » Fri Mar 10, 2017 9:10 am

Hello.
I would need unusual reflexes to successfully make a screen capture of the problem;)
The problem does not appear in Chrome but appears in Firefox and in Internet Explorer.

When I click on the button that activates the transition, everything on the screen disappears for a very short time, then everything reappears and the transition begins.

Thank you for your help.
B
4
S
1
Posts: 39
Reputation: 430

Post » Wed Mar 15, 2017 2:19 pm

MassimoF wrote:Hi hmmg,
really a fabulous plug, and in my game project runs smooth & fast. But I have a problem with fullscreen
previewing the game on my PC...)
In more detail: my project preview starts in a window, but after the first touch runs in fullscreen as it receives a "Request Fullscreen". However, by calling Layout Transition 2.1 in one of the following layouts, it comes back to window format :( ... Any advice? thx in advance!


Hello.
I have the same problem !
There is also flashing just before the transition (with Firefox).
This plug-in could have been excellent but as it is unusable for me.
Hopefully an update, I thank the developer.
B
4
S
1
Posts: 39
Reputation: 430

Post » Wed Mar 15, 2017 4:39 pm

@christ59 I am the developper of this plugin , Please record a Video screen to show me what's the problem exactly
B
28
S
9
G
9
Posts: 294
Reputation: 7,064

Post » Mon Mar 20, 2017 12:08 pm

@hmmg This plugin is amazing, its simplicity is beyond belief!
It works like a charm on preview Google Chrome, but it does not work on Cocoon DevApp (using Canvas+ engine), is that supported?
I can see that you specified it will only works under Canvas, so it should work on Canvas+ too right ? (maybe I'm missing something there)
B
6
S
2
Posts: 3
Reputation: 456

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests