[PLUGIN]NativeLike Transition - LayoutTransition 2.1 Updated

Post your completed addons to share with the community

Post » Sat Jun 03, 2017 7:22 pm

hello there
i have purchased a game long time ago and it was working very good
now after i changed my windows an reinstalled c2 i can't open this game because of your missing plugin layout transition
however i download all the versions but it still give me error of it missing :(
B
22
S
8
G
2
Posts: 77
Reputation: 2,701

Post » Tue Jun 06, 2017 8:36 am

Hello, I have the plugin installed (see 2.1) but when I open a project that used an old version I get the message "this project uses a plugin that you do not have, you have to install it ...".

Why is not the plugin recognized?

Image

Image
B
30
S
13
G
21
Posts: 837
Reputation: 14,654

Post » Sat Sep 23, 2017 7:03 pm

Hello I really like it ! :D
But it doesn't work with Canvas+ exported with cocoon.io :(
But works with webview which I can!t use becouse it's too slow :D
So thanks for reply if this is my fault. :)
B
4
Posts: 19
Reputation: 236

Post » Sun Sep 24, 2017 11:28 am

Message: Krakcz can only post plain text URLS until they have 500 rep. 1 URLS modified. Why?
The Mnk:
You need the first version of this plugin :D I had the same problem.
https://www.dropbox.com
/sh/lzd0a7znzn0l2ym/AAB8pAOEAaAxc-n4VCRgV4mEa?dl=0
And now it doesn't work with canvas+ and exported with cocoon.io
B
4
Posts: 19
Reputation: 236

Post » Sun Sep 24, 2017 11:31 am

Krakcz wrote:The Mnk:
You need the first version of this plugin :D I had the same problem.
https://www.dropbox.com
/sh/lzd0a7znzn0l2ym/AAB8pAOEAaAxc-n4VCRgV4mEa?dl=0
And now it doesn't work with canvas+ and exported with cocoon.io



Thank you!.
I was thinking about removing the plugin but now it will not be necessary.
B
30
S
13
G
21
Posts: 837
Reputation: 14,654

Post » Sun Sep 24, 2017 11:43 am

The ID in the Edittime.js of the V1 and V2 plugins are different, which is why they are not backwards compatible.

Altering the ID might enable you to open the older version. Try changing:

"hmmg_layoutTransition_v2" to "hmmg_layoutTransition"

Obviously, MAKE A BACKUP FIRST ! This applies to both the project and the plugin.


I still have the V1 of the plugin if anyone really needs it. Just let me know.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
136
S
31
G
86
Posts: 5,481
Reputation: 59,748

Post » Sun Sep 24, 2017 12:21 pm

And Do you know someone how to make work with cavas+ exported with coconn.io ? :D
Thanks :D I tried different ways how to export but it does't work too even with clear html5 to android export.
B
4
Posts: 19
Reputation: 236

Previous

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest