[Plugins] Construct2 Cordova Plugins

Post your completed addons to share with the community

Post » Tue Nov 04, 2014 12:36 pm

@cooltaby

Sent email

Check it

Thanks
Construct2 Cordova Plugins (currently 87 plugins): https://www.scirra.com/store/construct2 ... ugins-1662

Construct2 Prototype Capx (currently 50 capx): https://www.scirra.com/store/games-with ... -capx-3088

Home page: http://cranberrygame.com
B
65
S
22
G
81
Posts: 780
Reputation: 46,631

Post » Tue Nov 04, 2014 1:05 pm

@cranberrygame got it thanks :)
B
16
S
4
Posts: 53
Reputation: 1,221

Post » Tue Nov 04, 2014 10:16 pm

@cranberrygame - Hi!!, I have a request for a plugin when you got time!

https://developers.facebook.com/docs/ad ... ds#add-sdk

Its for measuring installs from facebook, with their sdk, when someone pay advertising with them

cheers, Bruno!
B
9
S
2
Posts: 52
Reputation: 1,360

Post » Wed Nov 05, 2014 2:04 am

@cranberrygame - Also, just to let you know, i was checking the pushnotification plugin, and with C2 R186.2 i receive this error message, when i click preview... then i click ignoer and i can previw without a problem.

https://www.dropbox.com/s/gsgewesdejdum ... 3.png?dl=0

When i remove the plugin, the error goes away

cheers!
B
9
S
2
Posts: 52
Reputation: 1,360

Post » Wed Nov 05, 2014 10:05 am

@cranberrygame hi i am not able to see the ads using any of the Leadbolt plugin :( i am adding section id to expamle capx files and preview them on android device but no luck dont know what i am doing wrong?
B
16
S
4
Posts: 53
Reputation: 1,221

Post » Wed Nov 05, 2014 2:11 pm

@6bruno6

I added measuring installs from facebook to to-do list, if I have time I'll look into it.

And then i click ignoer and i can previw without a problem.
==> just ignore "Dependency file apprears to be missing" , it not error.

Thanks

@cooltaby

Sent email
Construct2 Cordova Plugins (currently 87 plugins): https://www.scirra.com/store/construct2 ... ugins-1662

Construct2 Prototype Capx (currently 50 capx): https://www.scirra.com/store/games-with ... -capx-3088

Home page: http://cranberrygame.com
B
65
S
22
G
81
Posts: 780
Reputation: 46,631

Post » Wed Nov 05, 2014 2:15 pm

@6bruno6

Hi, Bruno

I added measuring installs from facebook to to-do list, if I have time I'll look into it.

And then i click ignoer and i can previw without a problem.
==> just ignore "Dependency file apprears to be missing" , it not error.

Thanks

@cooltaby

Sent email
Construct2 Cordova Plugins (currently 87 plugins): https://www.scirra.com/store/construct2 ... ugins-1662

Construct2 Prototype Capx (currently 50 capx): https://www.scirra.com/store/games-with ... -capx-3088

Home page: http://cranberrygame.com
B
65
S
22
G
81
Posts: 780
Reputation: 46,631

Post » Wed Nov 05, 2014 4:41 pm

@cranberrygame - Hi! tx for the answering!

I have another questions, regarding the shortcut plugin. In the example you provide, the user click on a button to create a shortcut. I understand.

I have put the create shortcut in the start of layout event, but it always create a new shortcut everytime the game is open.

There is any way to create just one shortcut, but without the user usage?

cheers, bruno.
B
9
S
2
Posts: 52
Reputation: 1,360

Post » Thu Nov 06, 2014 5:40 am

@6bruno6

Hi, Bruno

That's the problem which caused by native plugin which other person made.

So more researching it requires.

If find other solution, I will let you know.

Thanks
Construct2 Cordova Plugins (currently 87 plugins): https://www.scirra.com/store/construct2 ... ugins-1662

Construct2 Prototype Capx (currently 50 capx): https://www.scirra.com/store/games-with ... -capx-3088

Home page: http://cranberrygame.com
B
65
S
22
G
81
Posts: 780
Reputation: 46,631

Post » Thu Nov 06, 2014 9:49 am

6bruno6 wrote:@cranberrygame - Hi! tx for the answering!

I have another questions, regarding the shortcut plugin. In the example you provide, the user click on a button to create a shortcut. I understand.

I have put the create shortcut in the start of layout event, but it always create a new shortcut everytime the game is open.

There is any way to create just one shortcut, but without the user usage?

cheers, bruno.

This is your problem lol
You should use web storage like to remember user is not frist time to open this game
B
17
S
7
Posts: 360
Reputation: 2,202

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests