Plugins don't work for me !!

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Mon Feb 06, 2012 11:14 pm

Hello i wanted to install websocket plugin
But it don't work !!
I put the contents in folder
C:\Construct 2\exporters\html5\behaviors\socketio
and the folder have
common
edittime
runtime
pluginicon
All works well but when i open c2
The plugin don't display in the behaviors list
Help me plz :'(


B
34
S
16
G
16
Posts: 2,222
Reputation: 16,564

Post » Mon Feb 06, 2012 11:21 pm

That's because it is a plugin, and it displays in the plugin list, not the behavior's.
Also moving this thread.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,998
Reputation: 57,791

Post » Tue Feb 07, 2012 12:24 am

ok sorry :p
B
34
S
16
G
16
Posts: 2,222
Reputation: 16,564

Post » Tue Feb 07, 2012 10:15 pm

@Kyatric
I did put the files in the good folder but it don't work !!

B
34
S
16
G
16
Posts: 2,222
Reputation: 16,564

Post » Tue Feb 07, 2012 11:14 pm

It should.
Describe more what you do, what you expect, what's happening instead.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,998
Reputation: 57,791

Post » Wed Feb 08, 2012 12:31 am

it was because C2 directory changed to local and setup didnt delete old directory . all is working fine thanks
B
34
S
16
G
16
Posts: 2,222
Reputation: 16,564


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Avengium, MadSpy and 12 guests