[Plugins] Pode HTML Pack

Post your completed addons to share with the community

Post » Sat May 26, 2012 10:47 am


Thanks for your response, Pode! And thank you again for your plugin!
B
10
Posts: 8
Reputation: 635

Post » Sat May 26, 2012 12:51 pm

This plugin is epic, many thanks to the creators
B
31
S
11
G
7
Posts: 197
Reputation: 6,682

Post » Tue May 29, 2012 8:05 pm


Hi @Pode (or anyone else),

I am trying to use your iFrame plugin, but can't quite make it work right. I have a couple of problems. Please help?

1- I have a game that is sized 470x600

2- Inside it, I created a 460x306 iFrame

3- On the iFrame's properties I set:
URL: http://www.saferplace.org/img/fotos01/01.jpg
Style: game.css
(I put the game.css file in the same folder as index.html)

I need the iFrame to display the URL image downsized so it fits.
I can't resize the original image manually, as I plan on having the iFrame display different sized images, some bigger than the iFrame, some smaller. The smaller ones should not upscale but remain their original size.

When I run the game in preview mode, the example image properly downsizes. Also, smaller images behave correctly (no upscaling). But if I run the game from a web server, the image is undesirably scaled 100% original size and I get scroll bars.

So my first problem is: how to make the big images downscale to fit (and keep aspect) when running the game online.

The game.css I created reads:

iframe img{width:100%; height:auto; max-width:460px; max-height:306px; margin:0 auto; text-align:center;}
iframe {border:0; border:none; overflow:hidden;}

But I think the iFrame is not using the CSS at all.

So my second problem is, how to properly utilize the CSS?

You can check the test version here:
link to the game test version:
https://dl.dropbox.com/u/17328032/CodeGame/index.html

Any help is appreciated.
Thank you very much
B
10
S
2
G
3
Posts: 28
Reputation: 2,690

Post » Tue May 29, 2012 8:55 pm

@pode - When I add the div plugin to my projects the touch function doesn't work when I try to view over LAN on an Android device. It happens on builds R89 and above, before R89 all works fine.

@Ashey - this is the touch LAN bug that I reported some time ago now. I finally pinpointed the problem. I'll build a capx later this week.
B
31
S
11
G
7
Posts: 197
Reputation: 6,682

Post » Wed May 30, 2012 10:40 am

@gamekill : if you can provide a .capx, it's easier for a debug...
B
33
S
9
G
6
Posts: 709
Reputation: 6,704

Post » Mon Jun 04, 2012 8:09 pm


@Pode, here are the links for both the exported project, and the CAPX:
- https://dl.dropbox.com/u/17328032/Temp/index.html
- https://dl.dropbox.com/u/17328032/Temp/iFrame_plus_larger_image.capx

As I said, if I upload and run the exported project online, the image gets 100% size, no downscaling. Unfortunately I need the downscaling.. and it does behave as desired in Preview mode.

Thank you for your very nice work!!


gamekill2012-06-04 20:17:28
B
10
S
2
G
3
Posts: 28
Reputation: 2,690

Post » Sat Jul 14, 2012 1:44 pm

how can i insert an html code in my game?
i have
<html><body><iframe ....></iframe></body></html>

how can i do?
B
10
S
2
G
3
Posts: 49
Reputation: 2,333

Post » Mon Jul 16, 2012 6:25 pm

@puoidirloatutti : I don't understand your question.

@all : the first post of this thread is updated with a new release : glitch bugfixes and setFocus() !
B
33
S
9
G
6
Posts: 709
Reputation: 6,704

Post » Tue Jul 17, 2012 12:49 am

@Pode

Error raise at
HTML_Img_Pode_plugin.js, line 233
B
97
S
22
G
177
Posts: 4,111
Reputation: 103,525

Post » Tue Jul 17, 2012 8:56 am

@rexrainbow : thanks for the nudge ! It's corrected now. I updated the first post.
B
33
S
9
G
6
Posts: 709
Reputation: 6,704

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests