[Plugins] Pode HTML Pack

Post your completed addons to share with the community

Post » Mon Oct 31, 2016 11:23 pm

Hi. Do anyone know how i can open a local saved website in the iframe plugin? And how i can save a html file in my project?
B
8
S
2
Posts: 53
Reputation: 687

Post » Tue Nov 15, 2016 10:09 pm

@Pode
I got an issue with CSS on your div.

Using your plugin to create a CSS-only loading spinner.
I'm pretty sure my CSS isn't the issue (I'll post it too though).
I'm importing the CSS with @McKack 's CSS Importer.

Here is my setup and the result.

CSS:
Image

Div plugin properties:
Image

Nothing else in the event sheet than importing the CSS.
Nothing else in the layout than the div and a background.

Result exported to Firefox or NW.js:
Image

Any way to remove the jiggling?


EDIT: figured it probably has something to do with the rotation keyframes.
Tried out width keyframes, didn't have any jiggling.
Still, I'd love to get rotating to work..
"We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them."
- Albert Einstein
B
27
S
11
G
8
Posts: 528
Reputation: 7,091

Post » Wed Nov 16, 2016 9:42 pm

Does this plugin works after compiling game with https://cocoon.io/?
B
16
S
4
Posts: 53
Reputation: 1,221

Post » Wed Nov 30, 2016 6:05 pm

Pezito wrote:Dammit ! I've been typing a long post for minutes and when I tried to submit it... "Insufficient permissions" it said. My whole post is gone. :(

Anyway, to make it short : does an iframe wrapped in a Construct 2 project render any differently from an iframe in a simple web page ? I'm facing a problem with HTML content that I need to display in an iframe ; the content can't be scaled in any way, all I can do is have scrollbars appear if needed. My aim is to rescale the iframe's content, so that it fits the iframe instead of just overflowing it.

Is it possible with this plugin (or another one) ?Pezito2014-01-31 15:06:34



Ever got around this? Facing the same problem now. Basically my code in the iframe is creating another iframe that doesn't scale even though the dimensions are the same.
B
7
S
2
Posts: 7
Reputation: 780

Post » Thu Jan 05, 2017 2:21 am

I really want to love this plugin but it's giving me a hard time...

I have a toggle fullscreen button.

When in fullscreen mode (Any of them : Crop, Letterbox etc..) the iFrame simply disappear
and it reappear as soon as I cancel the request.

Any Clue?
B
14
S
5
G
1
Posts: 25
Reputation: 1,541

Post » Sun Jan 08, 2017 11:43 pm

@polygame
Yes, probably here:
Code: Select all
line 74:      jQuery(this.elem).appendTo("body");


Change to:
Code: Select all
line 74:      jQuery(this.elem).appendTo(this.runtime.canvasdiv ? this.runtime.canvasdiv : "body");
Bitcoin Wallet: 1GCRqZExcP6svMdKGpCaRH4A8QAZtSjXxu
B
43
S
17
Posts: 176
Reputation: 3,437

Post » Tue Jan 10, 2017 2:56 am

thanks a million! worked like a charm
B
14
S
5
G
1
Posts: 25
Reputation: 1,541

Post » Fri Jan 13, 2017 5:07 pm

I had a problem with the img object, it seems to render all buttons on top of it unclickable, even though I'm putting the object on different layer. Anyone got any clue?
B
28
S
8
G
1
Posts: 19
Reputation: 2,245

Post » Tue Jan 17, 2017 4:06 pm

Hi, I'm having some problems when setting CSS Styles (it doesn't happen anything). Any clue?
B
20
S
6
Posts: 143
Reputation: 1,666

Post » Tue Jan 17, 2017 4:48 pm

@polygame no problem, good luck in your job!

@RanTH this plugin is an HTML element, will always stay above the other objects making them inclinable.

@ChesVCF I do not know why this is not my plugin, try to use this one: HTML | iFrame
Bitcoin Wallet: 1GCRqZExcP6svMdKGpCaRH4A8QAZtSjXxu
B
43
S
17
Posts: 176
Reputation: 3,437

PreviousNext

Return to Completed Addons

Who is online

Users browsing this forum: w7r and 2 guests